Yeni koronavirüs Avustralya'da da saptandı

Yeni koronavirüs Avustralya'da da saptandı

İngiltere'de tespit edilen mutasyona uğramış koronavirüs Avustralya'da da görüldü. Fransa Sağlık Bakanı ise "Fransa'da dolaşımda olabilir" dedi.

İngiltere'de mutasyona uğradığı tespit edilen yeni koronavirüs türüne özgü iki vakanın Avustralya'da da görüldüğü belirtildi.

"KARANTİNADALAR"

Reuters'ın aktardığına göre, virüsün mutasyona uğramış türünün İngiltere'den Avustralya'nın New South Wales eyaletine seyahat eden iki kişide belirlendi. Yetkililer, bu kişilerin karantinada olduğunu, Sidney'de son günlerde ortaya çıkan vaka artışının ise yeni türle bağlantılı olmadığını belirtti.

"FRANSA'DA DOLAŞIMDA OLABİLİR"

Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran ise yeni koronavirüs türünün Fransa'da da dolaşımda olabileceğini söyledi. Europe1 radyosuna konuşan Veran, "Virüsün Fransa'da dolaşıyor olması tamamen mümkün" dedi.

Ancak ülkede yapılan son testlerde henüz yeni vürüsün izine rastlanmadığı belirtiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN