Yine kadın cinayeti! Bu kez Tüba Ateş bıçakla katledildi

Yine kadın cinayeti! Bu kez Tüba Ateş bıçakla katledildi

Mersin'de 2 gün önce bıçaklanarak öldürülen 38 yaşındaki Tüba Ateş'in cesedi bulundu. Bıçaklanarak öldürülen Ateş'in birlikte yaşadığı İ.Ç. tarafından katledildiği iddia edildi.

Mersin'in Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi 39788 Sokak Kübra Sitesi'ndeki bir evde kötü koku geldiği ihbarını alan polis ekipleri, bölgeye sevk edildi. 

Olay yerinde iden ekipler, kokunun sitenin bir blokunun 2. katındaki daireden geldiğini tespit etti. 

CESEDİ EVDE BEKLETMİŞ!

Ekipler, evde yaptıkları incelemelerde 38 yaşındaki Tüba Ateş'in bıçakla öldürüldüğünü belirledi. 

01.jpg

Evde bulunan ve Ateş'in birlikte yaşadığı iddia edilen İ.Ç. gözaltına alındı. Şüpheli Çoban'ın, Ateş'in cesedini 2 gün boyunca evde beklettiği öğrenildi. 

BİR AYDA 29 KADIN KATLEDİLDİ

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun Kasım ayı raporuna göre Türkiye'de sadece bir ay içinde 29 kadın katledildi. Rapora göre, özellikle boşanmak isteyen kadınlar başta olmak üzere 29 kadın cinayeti işlendi. 10 kadın ise şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.

Öldürülen 29 kadından 15'inin neden öldürüldüğü tespit edilemedi, 1’i ekonomik, 13’ü de boşanmak istemek, barışmayı reddetmek, evlenmeyi reddetmek, ilişkiyi reddetmek gibi gerekçelerle öldürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN