Zincir marketlere meydan okuyan indirim! Kırmızı et fiyatları düştü: Her yerde 300 TL, sadece orada 140 TL'ye satılacak!

Zincir marketlere meydan okuyan indirim! Kırmızı et fiyatları düştü: Her yerde 300 TL, sadece orada 140 TL'ye satılacak!

Son dönemlerde fahiş şekilde yükselen kırmızı et fiyatları vatandaşı zorlamaya devam ederken büyük bir indirim haberi geldi. Peki kırmızı et nerede indirimli satılıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Artış göstermeye devam eden kırmızı et fiyatları sebebiyle vatandaşlar evlerine et alırken epey zorlanıyor. Ancak vatandaşın yüzünü güldürecek haber o marketten geldi! Kırmızı et fiyatlarına büyük indirim yapıldı! Peki hangi markette kırmızı et 140 TL'den satışa çıktı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

O MARKETTE KIRMIZI ET İNDİRİMİ BAŞLADI

Son dönemlerde kırmızı et fiyatları günden güne artış göstermeye devam ederken vatandaş artık et alırken defalarca düşünmek zorunda kalıyor. Tarım Kredi Marketler tarafından yapılan haberlere göre kırmızı et fiyatlarına büyük indirim başladı ve 140 TL'ye fiyatlar sabitlendi. 

Kırmızı Et Fiyatları Sabitlendi

Et ve Süt Kurumu ve Tarım Kredi Marketler arasında yapılan iş birliği kapsamında marketlere 600 ton et gönderilecek ve fiyatlar sabitlenecek. Yeni kampanya kapsamında kıyma 140 TL, kuşbaşı 150 TL'den sabit fiyatla satılacak. Her vatandaş sadece bir paket alarak kampanyadan faydalanabilecek. Ramazan ayı süresince devam edecek olan kampanya vatandaşın et almasını bir nebze olsun kolaylaştırmış olacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN