Zonguldak’ta babasına şiddet uygulayan evlat tutuklandı

Zonguldak’ta babasına şiddet uygulayan evlat tutuklandı

Zonguldak’ta 82 yaşındaki babasına şiddet uygulayan oğlu ile eşi tutuklandı. İfadelerinde suçlamaları reddeden çift, yaşlı adamın merdivenden düştüğünü ileri sürdü.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 82 yaşındaki Şükrü K.’ya şiddet uyguladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 55 yaşındaki oğlu Fehmi K. ve 49 yaşındaki gelini Aysel K. tutuklandı.

Olay, Ereğli Ören Yenimahalle’de yaşandı. İddiaya göre, Şükrü K., birlikte yaşadığı oğlu Fehmi K. ve gelini Aysel K. tarafından şiddet gördüğünü yakınlarına anlattı. Haber verilmesiyle eve giden polis ekipleri, Fehmi K. ve eşi Aysel K.'yı gözaltına aldı.

yaşlı adam

OĞLU İLE GELİNİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Sağlık kontrolü için ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve vücudu ile başında darp izleri bulunan Şükrü K., şiddet gördüğü oğlu ve gelininden şikayetçi olduğunu söyledi.

yaşlı adam

“MERDİVENDEN DÜŞTÜ” DEDİLER

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Fehmi K. ve eşi Aysel K., suçlamaları reddederek babalarının merdivenden düştüğünü iddia etti. Savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Fehmi K. ve Aysel K. ‘yakın akrabayı kasten yaralama’ suçlamasıyla tutuklandı.

yaşlı adam

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN