1 gram altın ne kadar oldu? Küçük altın ne kadar? İşte çeyrek altın ve gram altındaki son gelişmeler

1 gram altın ne kadar oldu? Küçük altın ne kadar? İşte çeyrek altın ve gram altındaki son gelişmeler

Haberimizde 1 gram altın ne kadar oldu? ve Küçük altın ne kadar? sorularının yanıtını ve Kapalıçarşı'daki tüm gelişmeleri bulabilirsiniz. İşte çeyrek altın ve gram altındaki son dakika bilgileri...

1 gram altın ne kadar? sorusu gündemde. Vatandaşlara dolar, euro derken Küçük altın ne kadar oldu diye merak etmeyebaşladı. Altın fiyatlarının güncel durumu an be an takip ediliyor. 25 Mayıs cuma günü dolar kurundaki dalgalı seyrin etkisiyle gram altın 196,5 - 201,1 lira bandında hareket etti. Peki haftanın ilk gününde piyasalarda son durum ne? Çeyrek ve gram altın en son ne kadar oldu? 

1 gram altının ve çeyrek altının fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz. Anlık değişimleriyle yatırımcılarını takibe zorlayan altın fiyatları güne düşüşle başlamıştı ama altın fiyatlarında artış var. Piyasaları yakından takip eden birçok vatandaşın sorguladığı gram ve çeyrek altın fiyatları, haftanın ilk gününün ortasına gelinirken araştırılmaya devam ediliyor. Peki, son verilere göre altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, anlık ve güncel küçük altın (çeyrek altın) ve 1 gram altın (gram altın) fiyatları...

Anlık değişimleriyle yatırımcılarını takibe zorlayan altın fiyatları, güne düşüşle başlamasının ardından artış seviyesini sürdürmeye devam ediyor. 

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırımcıların gözdesi cumhuriyet altınının fiyatı da son günlerin en çok merak edilenlerinden oldu. 1.268 liradan satılan cumhuriyet altının alış fiyatı ise, 1.280 lira.

ALTININ GRAM (1 GRAM ALTIN) FİYATI NE KADAR?

Altının gram fiyatı geçtiğimiz hafta 200 liranın üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Altının gram fiyatı şuan ise, 190 lira civarlarında seyrediyor.

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Altının gram fiyatı, yeni haftaya düşüşle başlamasının ardından önceki kapanışa göre yüzde 1,7 azalışla 193,5 liradan işlem görüyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 316 lira, Cumhuriyet altını da 1.291 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN (KÜÇÜK ALTIN) NE KADAR?

En çok tercih edilen ve güncel fiyatı merak edilen çeyrek altın da gram altına paralel seyrediyor. Piyasalarda 304 liradan alınan çeyrek altının satış fiyatı ise, 311 lira olarak işlem görüyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Fiyatı merak konusu olan bir diğer altın türü ise yarım altın oldu. Çeyrek altın kadar popüler olmasa da güncel durumu merak edilen yarım altın, 623 liradan kendine alıcı buluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN