Aldatan kocaya ders niteliğinde tazminat! Mahkeme kararı açıkladı: Nafaka ve 1 milyon lira tazminat ödeyecek

Aldatan kocaya ders niteliğinde tazminat! Mahkeme kararı açıkladı: Nafaka ve 1 milyon lira tazminat ödeyecek

Kocasının kendisini aldattığını öğrenen kadın, açtığı davayı kazandı. Mahkeme kararını açıkladı, aldatan kocaya ders niteliğinde tazminat! Aldattığı eşine nafaka ve 1 milyon lira tazminat ödeyecek! İşte detaylar...

Samsun'da yaşayan 2 çocuk annesi Ayşe A, eşinin kendisini hem yakın arkadaşı hem de dayısının eşi ile aldattığını öne sürerek boşanma davası açtı. Samsun 2. Aile Mahkemesi'nde görülen davada, Ayşe A'nın iddiaları mahkeme tarafından kabul edildi ve boşanmalarına karar verildi.

1 MİLYON LİRA TAZMİNAT VE NAFAKA

Mahkeme kararında, Ayşe A'nın eşi Ahmet A'nın 500 bin lira maddi, 500 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti. Ayrıca çiftin 10 yaşındaki oğulları U.A'nın velayeti annesine verilirken, Ahmet A'nın Ayşe A ve oğlu B.A'ya biner lira nafaka ödemesine karar verildi.

Davanın detaylarına göre, Ahmet A'nın, Ayşe A'nın yakın arkadaşı ve dayısının eşi ile 326 gün içinde yaptığı 828 telefon görüşmesi tespit edildi. Ayşe A'nın mahkemeye sunduğu deliller ve şahit ifadeleriyle iddiaları kanıtlandı ve mahkeme boşanma kararı aldı.

Bu karar, aldatılan eşlere verilen yüksek tazminat ve nafaka kararları açısından dikkat çekiyor ve benzer durumdaki kadınlara örnek teşkil ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN