15 Temmuz darbe girişiminden sonra Kılıçdaroğlu'nun koruma sayısı arttırılmış

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Kılıçdaroğlu'nun koruma sayısı arttırılmış

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na düzenlenen saldırının ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Okan Konuralp 15 Temmuz'dan sonra koruma sayısının arttırıldığını söyledi.

Şavşat'tan Ardanuç'a giderken konvoyu saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun şu anda Şavşat Kaymakamlığı'nda olduğu ve programına devam edeceği belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Okan Konuralp, Kılıçdaroğlu'nun durumunun iyi olduğunu, en büyük üzüntüsünün yaralanan askerlerle ilgili olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın, arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini dile getiren Konuralp, Kılıçdaroğlu'nun programına devam edeceği talimatını verdiğini, İçişleri Bakanlığı'nın tahsis edeceği helikopteri beklediklerini söyledi.

KORUMA SAYISI ARTIRILDI

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun koruma sayısının artırıldığını da ifade eden Konuralp, ''Sayın genel başkana yönelik suikast girişimi olabileceği ihbarları geliyordu. Üst düzey makamlar da bunu kendisine iletmişlerdi. Karsa'tan Artvin'e 15 Temmuz öncesinden daha korunaklı bir ekiple geldik'' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN