Efkan Ala açıkladı: Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı PKK işi - Son dakika haberleri

Efkan Ala açıkladı: Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı PKK işi - Son dakika haberleri

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırıyı PKK'nın gerçekleştirdiğini açıkladı. Ala çatışmada 3 güvenlik görevlisinin yaralandığını da söyledi.

3 YARALI VAR

Efkan Ala'nın saldırıyla ilgili açıklaması şöyle:

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesindeki belediye programına giderken konvoya öncülük eden Jandarma aracına terörist unsurlarca ateş açıldı. Aracı kullanan er başından yaralandı. Durumu ağır. 2 astsubay da yaralandı. Toplam 3 yaralımız var."

EFKAN ALA'DAN AÇIKLAMA

"Kesin olarak PKK tarafından saldırı düzenlendi. Emniyet müdürleri de konvoydaydı. Bu ülkenin ana muhalefet partisi genel başkanına yapılan bir saldırı bu. Teröristler Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı düzenledi. Kesin olarak yapan PKK. Konu ile ilgili operasyon başladı. Sayın Kılıçdaroğlu'na kullanımı için helikopter gönderdik.Saldırı hepimize yapılmıştır.”

ÇATIŞMA ANLARI KAMERADA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN