2017 Survivor kimler yarışacak? Survivor ne zaman başlıyor? Acun'dan gönüllüler itirafı

2017 Survivor kimler yarışacak? Survivor ne zaman başlıyor? Acun'dan gönüllüler itirafı

Survivor 2017 hazırlıkları sonlandı. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıyasıya sahne olacak olan yarışmada kimler yarışacak? Ünlüler takımında kimler var? Gönüllüler takımı kimlerden oluşuyor? Acun Ilıcalı yapımcılığında ve sunuculuğunda gerçekleşecek olan Survivor 2017’nin Gönüllüler ve Ünlüler kadrosu belli oldu. Survivor 2017 le ilgili son dakika gelişmeleri ve tüm ayrıntılar haberimizde.

Survivor'da bu yıl kimler yarışacak? Survivor 2017 ne zaman başlayacak? Ekranların sevilen yarışma programı için geri sayım başladı!Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunuyaptığüı Survivor'da bu yıl ünlüler ekibi barındırdığı isimlerle fazlaca ilgi çekiyor. Peki, gönüllüler takımında kimler var? Ayrıntılar ve tüm gelişmeler için haberimizi takip edebilirsiniz.

SURVİVOR 2017'DE KİMLER YARIŞIYOR? NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

Acun Ilıcalı yapımcılığında ve sunuculuğunda gerçekleşecek olan Survivor 2017’nin Gönüllüler ve Ünlüler kadrosu belli oldu. Yayınlanmaya başladığı andan itibaren ciddi bir izleyici kitlesini kendisine çekmeyi başaran yarışmanın, geride bıraktığımız yıl kazanan ismi Avatar Atakan olmuştu. Zorlu parkurlardan geçebilmek adına atletik bir vücudun gerekli olduğu yarışmada belki de bu yüzden Gönüllüler takımında yer alan profesyonel sporcuların şansı daha çok oluyor.

17-01/13/fft16_mf8334754.Jpeg

ACUN’DAN GÖNÜLLÜLER İTİRAFI!

Yarışmanın kazananı her ne kadar seyircilerin oylarıyla belli olsa da ünlü isimlerin gönüllüler karşısındaki şansları çoğunlukla eşit oluyor. Son yıllarda bu durum gönüllüler lehine ağır basarken sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı’nın paylaşımı bu durumun ne kadar ciddi olduğunu ortaya koydu. Sosyal medya hesabından Gönüllüler takımının videosunu paylaşan Acun Ilıcalı, paylaşımının altına: “İşte Gönüllüler’in yeni tanıtımı. Bana göre şimdiye kadarki en güçlü Gönüllüler Takımı. Ünlüler’in yeni tanıtımını daha sonra paylaşacağım” notunu düşerek bu sene ünlüler takımının işinin daha zor olduğunu ortaya koydu.

17-01/13/acun-ilicalidan-survivor-2017-aciklamasi-gimilmczjkuhlfjclkdl-q.jpg

SURVİVOR 2017 NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Survivor 2017, 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Heyecanın hiç eksik olmayacağı Survivor 2017'nin tanıtımları da mücadelenin ne kadar zorlu olacağını gösteren nitelikte. Birbirinden iddialı isimlerin yer alacağı Survivor 2017'de Gönüllüler Takımı ve Ünlüler Takımı'nın mücadelesi izleyenleri ekrana kilitleyecek.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KİMLER? TANITIM VİDEOSU 

Dünyanın en zorlu yarışması Survivor 2017 için geri sayım başladı. Survivor 2017 Gönüllüler kadrosuna Göz6 şampiyonları Erdi Ünver ve Berna Keklikler de katıldı. Acun Ilıcalı herkesin merakla beklediği Survivor 2017 Gönüllüler takımının yeni tanıtımını sosyal medyada yayınladı.

İşte Survivor 2017'de yarışacak olan gönüllüler takımının kadrosu;

İşte Survivor 2017'de yarışacak olan gönüllüler takımının kadrosu; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Yiğit İzik, BurçakTuncer, Erdi Ünver ve Berna Keklikler...

GÖNÜLLÜLER TAKIMI TANITIM VİDEOSU YAYINLANDI


SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı

Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.

SURVİVOR 2017 GÖNÜLLÜLER KADROSU

Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti. ’Göz6’dan üç kişinin katılacağı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadaoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin ve Tuğçe Melis Demir.

SURVIVOR'A GÖZ6 EVİNDEN KATILACAK SON 2 İSİM BELLİ OLDU

Göz6 evinden ise 1 kadın ve 1 erkek şampiyon olarak Survivor 2017'ye katılmaya hak kazandı. Göz6'da 4 aydır süren müthiş mücadelenin ardından kızlar takımından şampiyon olan Berna Keklikler ve erkekler takımından Erdi Ünver oldu. 

17-01/13/survivora-katilacak-son-2-isim-belli-olduskqwiwvbnu2vq-qddywrmq.jpg

Survivor adlı yarışma programına katılmak için gün sayan Çorlulu yarışmacı Fulya Şahin, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret etti

SURVİVOR FULYA ŞAHİN: UÇMAYA GİDİYORUM

Önümüzdeki günlerde TV8 ekranlarında başlayacak olan Survivor yarışmasına Çorlu’dan katılacak olan Fulya Şahin, yarışmayı kazanmak için ter dökecek. Survivor Gönüllüler Takımı’nda mücadele edecek olan Çorlulu yarışmacı Fulya Şahin, yarışma öncesinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret ederek destek istedi. 

Yarışma hakkında Başkan Baysan’a bilgiler veren Şahin, Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen yarışma programında iddialı olduğunu ifade ederek, "Survivor 2017’nin iddialı yarışmacısıyım. Ağaç olup kök salmaya değil, soyadımın hakkını verip uçmaya, adımı akıllara kazımak için yarışmaya gidiyorum. Çorlulu ve Trakyalı hemşerilerimin desteklerini bekliyorum" dedi. 

17-01/13/e7766db6-60d1-4319-9a98-d828728bfc4d.jpg

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Fulya Şahin’e yarışmada başarılar dilediğini belirtirken, yarışmada Çorlu’yu en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi.  Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı’nın da hazır bulunduğu ziyarete ablası Hilmiye Işık ile gelen Fulya Şahin, başta ailesi olmak üzere kendisine güvenenleri yanıltmayacağını da sözlerine ekledi.

Survivor 2017 hazırlıkları sonlandı. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıyasıya sahne olacak olan yarışmada kimler yarışacak? Ünlüler takımında kimler var? Gönüllüler takımı kimlerden oluşuyor? Acun Ilıcalı yapımcılığında ve sunuculuğunda gerçekleşecek olan Survivor 2017’nin Gönüllüler ve Ünlüler kadrosu belli oldu. Survivor 2017 le ilgili son dakika gelişmeleri ve tüm ayrıntılar haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN