Taner Tolga Tarlacı gözaltına alındı! Survivor Taner kimdir, hangi olaylara karıştı?

Taner Tolga Tarlacı gözaltına alındı! Survivor Taner kimdir, hangi olaylara karıştı?

Taner Tolga Tarlacı gözaltına alındı. Peki, Survivor Taner kimdir? Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor yarışması ile ismini duyuran Taner Tolga Tarlacı, önceki gece Taksim'de bir simitçide alıkoyduğu genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınınca polisin elinden kaçarak kurtulmaya çalıştı. Survivor Taner kimdir, hangi olaylara karıştı? Ayrıntılar haberimizde.

Survivor Taner gözaltına alındı. Peki Survivor Taner kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Önceki akşam Taksim'de bir genç kızı simitçide zorla alıkoyduğu için polise şikayet edilen ve gelen polislerin elinden kaçmaya çalışan Taner, ortalığı birbirine kattı. Katıdığı Survivor yarışmasında kendine özgü mizacı ve garip hareketleri ile sivrilen ve ismini duyuran  Taner Tolga Tarlacı karıştığı olaylarla da gündeme geliyordu.

TANER TOLGA TARLACI GÖZALTINDA! SURVİVOR TANER KİMDİR?

Katıldığı Survivor yarışma programında olağan dışı hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken Taner Tolga Tarlacı, dün yine bir skandala imza attı. Yarışma programından ayrıldıktan sonra İstanbul’da çeşitli olaylara adı karışan Taner Tolga Tarlacı, bir simitçide alıkoyduğu genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınınca polisin elinden kaçarak kurtulmaya çalıştı.

Polisten kaçan Taner, İstiklal Caddesindeki sivil güven timi ve araştırma amirliği polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Polis tarafından kaçarken yakalanan Taner Tolga Tarlacı, moralinin çok bozuk olduğunu o yüzden kaçtığını söyledi. Sivil polislerin, Taner'i görüntülemek isteyen gazetecileri tartaklaması ise büyük tepki topladı.

ALMANYA'DA DOĞDU

Taner Tolga Tarlacı, 2 Eylül 1984 tarihinde Almanya, Hamburg’da doğmuştur. Annesi Almanya’da hemşirelik yaptı. Aslen Kayseri’lidir. Annesi Hatice Kübra Tarlacı, babası Ahmet Tarlacı’dır. Kendinden 10 yaş büyük Yasmin adında ablası vardır. Hiperaktif bir çocukluk geçirmiştir. 8 yaşına kadar Almanya’da okudu. Sonra Türkiye’ye Mersin’e taşınıp yerleştiler.

Mersin'de evleri vardır. Orada ikamet etmektedirler. Ortaokulu ve Liseyi Mersin’de okudu. Taner 2005 yılından beri Kıbrıs’da yaşamaktadır. 2012 yılında Girne Amerikan Üniversitesinde Halkla İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2004-2005 yılında BBG yarışmasına girmek istedi, Mersin'den kalkıp İstanbul'a gitti, ancak elemeleri geçemedi. 2007 yılında Girne Amerikan Üniversitesinin bir erkek güzellik yarışmasında üçüncü gelmiştir.

16-12/31/-1186311.Jpeg

Taner; 2010 yılında jüri üyeliğini Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar ve Ali Taran’ın yaptığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı programa katıldı. Ancak birinci turda elendi. Taner Tolga Tarlacı, 2011 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Alp Kırşan’ında Dominik’den sunuculuk yaptığı Survivor Ünlüler – Gönüllüler adlı yarışmada farklı ilginç konuşmaları ve hiperaktif yapısıyla dikkatleri üzerine toplamış bir yarışmacıdır. Bu yarışmada Ünlülerde; Asena, Derya Büyükuncu, Ebru Destan, Nihat Doğan, Özge Ulusoy, Pascal Nouma, Zeynep Tunuslu yarışırken, Gönüllüler takımında olan Taner üçüncü olmuştur.

ACUN ILICALI'YI TEHDİT ETTİ 100 BİN TL İSTEDİ

Taksim'de bir genç kızı alıkoyduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Taner Tolga Tarlacı'nın adı daha önce de sık sık skandallarla gündeme geldi. Tarlacı, program yapımcısı Acun Ilıcalı'dan tehditle 100 bin TL istemiş, Ilıcalı'nın davacı olması sonrası da 5 ay hapis cezasına çarpırılmıştı. Survivor Taner, 2014 Aralık'ta gerçekleşen bu olayda ödenmesi gereken 100 bin liranın ödenmediğini belirterek  Acun Ilıcalı'nın asistanı Fahri Gökhan Özdemir'e tehdit içerikli SMS'ler atmıştı.

16-12/31/fft99_mf5072390.Jpeg

100 BİN TL İSTEDİ

İddianamede, Taner Tolga Tarlacı'nın şikayetçi Acun Ilıcalı'nın hazırladığı Survivor isimli yarışmaya katıldığı, yarışmadan sonra da parasının ödenmediği gerekçesiyle asistanı Fahri Gökhan Özdemir'e ait cep telefonuna tehdit içerikli mesajlar yolladığı belirtildi. Tarlacı'nın şikayete konu mesajlarda, “100 milyar ödenmediği takdirde düşman olacağız, bana olan borcunuzu da vermek zorundasınız yoksa başınıza geleceklerden ben sorumlu olmam. Borcunuz artık doğudakiler gibi kan davasına dönüştü. O para hesabıma yatacak yoksa yakanızı bırakmayacağım, bir gün delirir ofisinize gelirimö şeklinde ifadelere yer verdiği, bu ifadelerde şikayetçi Acun Ilıcalı'nın tehdit edildiği belirtildi. Savcı Fırat, Tarlacı'nın “Tehditö suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasını istedi.

16-12/31/fft99_mf7033356.Jpeg

İstanbul 64. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen üçüncü duruşmaya “Müşteki" Acun Ilıcalı ile avukatı Zehra Esen Şahin katılırken, Tarlacı katılmadı.

'İSTEKLERİ REDDEDİLİNCE TEHDİT ETTİ'

Şikayetçi Acun Ilıcalı, Taner Tolga Tarlacı'nın yarışmadan sonra asistanına tehdit mesajları attığını belirterek, “Olay tarihinden önce kendisi benim şirketimin düzenlediği Survivor isimli yarışmada yarışmacı olarak bulundu. Yarışmadan sonra anlamsız isteklerde bulundu, biz reddettik. Çalışma arkadaşlarımıza mesajlar göndererek tehditte bulundu. Beni tehdit etmeye başladı. Sık sık arkadaşları ve şirketi arayarak tacizde bulundu. 'Kan dökeceğiz', '100 bin TL canınızdan daha mı kıymetli' şeklinde ifadeler üzerine Cumhuriyet savcılığı'na şikayette bulundumö dedi.

5 AY CEZA ALDI

Esas hakkındaki mütalaası sorulan duruşma savcısı Osman İkizoğlu, sanık Tarlacı'nın, “Tehdit" suçundan cezalandırılması yönünde görüş bildirdi.  Tarlacı'ya “Tehdit' suçundan 6 ay hapis cezası veren mahkeme, sanığın sabıkasız olmasına dikkat çekerek cezayı 5 aya indirdi. Mahkeme ayrıca, Tarlacı'nın 5 yıl içinde herhangi bir suç işlememesi şartıyla “hükmün açıklanmasını 5 yıl süreyleö geriye bıraktı.

Taner Tolga Tarlacı gözaltına alındı. Peki, Survivor Taner kimdir? Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor yarışması ile ismini duyuran Taner Tolga Tarlacı, önceki gece Taksim'de bir simitçide alıkoyduğu genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınınca polisin elinden kaçarak kurtulmaya çalıştı. Survivor Taner kimdir, hangi olaylara karıştı? Ayrıntılar haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN