Öğrencinin vurduğu müdür hayatını kaybetti! Okuldaki dehşetin görüntüleri ortaya çıktı

Eyüpsultan’da sabah saatlerinde özel bir lisede Irak asıllı Y.K., okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla vurarak yaraladı. Hastanede tedavi altına alınan müdür hayatını kaybetti. Saldırının görüntüleri de ortaya çıktı.

Eyüpsultan’da sabah saatlerinde özel bir lisede meydana gelen olayda, Irak asıllı Y.K., Aralık 2023 tarihinde öğretmeni ve ardından okul müdürü olan İbrahim Oktugan ile yaşadığı sorunlardan sonra okuldan atıldı. Öğretmenleri ile sorun yaşadığı gerekçesiyle okuldan atılan Y.K., 5 ay sonra liseye gelerek okul müdürü İbrahim Oktugan’ın odasına girdi. Yanında getirdiği silahı belinden çıkaran Y.K., 5 el ateş ederek İbrahim Oktugan’ı ağır şekilde yaraladı. Olay sonrası Y.K., olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN VİDEO PAYLAŞTI

Okuldan atılmasından dolayı sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla yaralayan öğrenci, olaydan sonra sosyal medya hesabından video paylaştı. Kendi fotoğrafının olduğu videoda ‘Kafasına sıktım’ sözleri dikkat çekti. Olay sonrası kaçan Y.K. bir süre sonra yakalandı.

9211493.jpg

HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan okul müdürü İbrahim Oktugan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

9209582.jpg

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Saldırıdan önce okula gelen Y.K.'nın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

İlgili Haberler