2018 ATA AÖF ders kayıt yenileme işlemleri | ATA AÖF ders kayıtları son tarih

2018 ATA AÖF ders kayıt yenileme işlemleri | ATA AÖF ders kayıtları son tarih

2018 ATA AÖF ders kayıt yenileme işlemleri başladı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) bahar dönemi ders kayıt işlemleri 29 Ocak itibariyle başladı. Peki ATA AÖF ders kayıtları son tarih ne zaman? 2018 ATA AÖF ders kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılır? İşte 2018 ATA AÖF ders kayıt yenileme işlemleri ile ilgili tüm bilgiler...

2018 ATA AÖF ders kayıt yenileme işlemleri 28 ocak 2018'de açıklanan sınav sonuçlarının hemen ardından resmen başladı. Milyonlarca öğrenci ATA AÖF ders kayıt yenileme işlemleri için harekete geçti. Peki ATA AÖF ders kayıtları son tarih ne? 2018 ATA AÖF ders kayıt yenileme işlemleri ile ilgili tüm detaylar ve ATA AÖF ders kayıtları son tarih haber detayında...

18-01/30/21.jpg

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) bahar dönemi ders kayıt işlemleri bugün başladı. ATA AÖF ders kayıtları 4 Şubat 2018 tarihinde sona erecek. Herhangi bir mazeretinden dolayı bu işlemleri yerine getiremeyen öğrenciler durumlarını ilgili birimlere bildirmeleri halinde mazeretli kayıt işlemlerini 5 Şubat ile 11 Şubat 2018 tarihleri arasında yapabilecekler.

Sınav sonuçlarını öğrenmek için tıklayın

ATA AÖF SINAVLARI NE ZAMAN?

Ders kayıtlarını gerçekleştirecek olan milyonlarca öğrenci, 2. dönem vize ve final sınavlarının tarihini araştırıyor.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin yayımladığı akademik takvimde yer alan bilgiye göre, vize sınavları 24-25 Mart 2018 tarihinde yapılacak. Yarıyıl sonu final sınavı ise 12-13 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.


Bütümleme sınavlarının tarihi 9-10 Haziran olarak açıklanırken, mezuniyet üç ders sınavının tarihi ise 29 Temmuz 2018 olarak duyuruldu.

ATA AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI GÖRÜNTÜLEME

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından 20-21 Ocak'ta yapılan güz dömemi yarıyıl sonu sınav sonuçları 28 Ocak'ta açıklandı. Sınav sonuçları obs.atauni.edu.tr internet adresinden adayların erişimine sunuldu. Öğrencilerin sınav sonuçlarını görüntüleyebilmeleri için obs.atauni.edu.tr adresine T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapmaları gerekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN