2018 Okullar ne zaman açılıyor? İkinci dönem okulların açılış tarihi ne?

2018 Okullar ne zaman açılıyor? İkinci dönem okulların açılış tarihi ne?

Okulların ne zaman açılacağı sorusu öğrenciler tarafından çok merak edilen konular arasına giriyor. Öğrenciler yeni öğretim döneminin başlamasına az bir zaman kalmışken okulların ne zaman açılacağını merak ediyorlar. Biz de haberimizde öğrenciler için bu bilgilere ayrıntılı olarak yer verdik. 2018 okullar ne zaman açılacak ve 15 tatil uzayacak mı bilgisini tüm ayrıntılarıyla haberimizde okuyabilirsiniz.

2017 ve 2018 eğitim öğretim yılında öğrenciler ilk dönemi bitirdi. Çoktan karnelerini aldılar. Öğrenciler için artık merak edilen konu ise okullar ne zaman açılacak bu oluyor. Okulların ne zaman açılacağını merak eden binlerce öğrenci bu sorunun cevabını arıyor. Yeni dönemde okullarına devam etmek isteyen öğrenciler için çalışma maratonu da okulların açılmasıyla kaldığı yerden devam edecek. 

İlkokul, lise öğrencilerini ilgilendiren 2018 okulların açılma tarihi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlendi. 2018 okulların açılma tarihi 5 Şubat 2018 Pazartesi olarak belirlendi. İlk okul ve lise öğrencileri 5 Şubat'ta yeni öğretim yılına kaldıkları yerden devam edecekler. 

15 Tatil süresi uzayacak mı?

15 tatil süresi bu sene uzamayacak. Şubat ayında testler, ödevler ve sınavlar ile geçcek bir dönemin başlangıcı yapılacak. Öğrenciler 2017-2018 eğitim öğretim yılını 8 Haziran 2018 günü alacakları karne ile bitirecekler. 

İkinci dönemde kaç gün resmi taitl olacak?

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TATİLİ

Bayram tatili pazartesi gününe denk gelecek. Okullar tatil olacak

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ TATİLİ

Bayram cumartesi günü kutlanacak. İlaveten bir tatil yapılmayacak. Okullar tatil olmayacak

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ

Ramazan Bayramı tatili 15 Haziran cuma günü başlayacak. Okullar yaz tatiline girdiği için ekstra bir tatil olmayacak

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ TATİLİ

Bayram pazar gününe denk gelecek, ekstra tatil olmayacak. Okullar yaz tatiline girdiği için ekstra bir tatil olmayacak

KURBAN BAYRAMI TATİLİ

2017 yılındaki Kurban Bayramı 30 Ağustos ile birleştiği için 11 gün tatil yapma şansı bulan çalışan kesim, 2018'de de Kurban Bayramı'nda uzun bir tatil yapma şansına sahip olabilecek. Kurban Bayramı'nın arefesi 20 Ağustos Pazartesi gününe denk geliyor. Takip eden Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma ise resmi tatil. Dolayısıyla bu sene Kurban Bayramı'nda yine 9 günlük bir tatil gözüküyor. Okullar yaz tatiline girdiği için ekstra bir tatil olmayacak

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TATİLİ

Bayram perşembe günü kutlanacak.  Cuma gününü tatil olarak ayarlayabilenler 4 gün tatil yapmış olacaklar. Okullar yaz tatiline girdiği için ekstra bir tatil olmayacak

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ 

Bayram pazartesi günü kutlanacak. Haftasonu ile birlikte üç gün tatil yapılmış olacak. Okullar tatil olacak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN