22. dönem POMEM sonuçları | POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

22. dönem POMEM sonuçları | POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

22. dönem POMEM sonuçları binlerce polis adayı tarafından merakla bekleniyor. 30 Mart'ta başvuruları biten POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun detayları haberimizde...

22. dönem POMEM sonuçları 30 Haziran'da mülakata giren polis adayları tarafından heyecanla bekleniyor. Peki POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 22. dönem POMEN sonuçlarına dair gelen son dakika detayları...

Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) başvuruları 30 Mart 2018 tarihinde sona ermişti. POMEM sözlü mülakat ve diğer aşamalar tamamlanmasının ardından adaylar için heyecanlı bekleyiş başladı. Mülakatların üzerinden bir aya yakın bir süre geçmiş olmasına rağmen sonuçlar açıklanmadı. Sonuçlar bu güne kadar daha kıs a sürede açıklanıyordu. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 10 bin polis alımı için mülakat sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Peki Polis Akademisi tarafından duyurulacak olan 22. dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanıyor?

22. dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanıyor? sorusu 30 Haziran'da mülakatlar sona ermişti. Şimdi adaylar heyecanla 22. dönem POMEM sonuçlarını bekliyor. Mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Lisans ve Önlisans mezunu 9.000 erkek, 1.000 kadın polis adayı Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan 20 Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanacak ve verilecek 4 aylık eğitim sonrasında aday polis olarak göreve başlayacaklar. Sonuçların 21. dönemle paralel şekilde, yaklaşık 15-20 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. 22. dönem mülakatları ise 30 Haziran’da bitmişti.

22. DÖNEM POMEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

22. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavına lisans ve ön lisans mezunlarının katılım sağladığı seçme sınavı ve mülakatları tamamlandı. Sonuçların ne zaman açıklanacağına dair henüz resmi bir açıklama olmasa da, Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu’nun sonuçlar için 20 Temmuz’dan sonrasını işaret ettiği gibi iddialar bulunuyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN