4 bin 900 öğretmenin özür grubu ataması yapıldı | Son dakika haberleri

4 bin 900 öğretmenin özür grubu ataması yapıldı | Son dakika haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 4 bin 900 öğretmenin özür grubu atamasını yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen eş durumu ve özür grubu atama sonuçlar son dakika duyurusu ile açıklandı. Öğretmenler sonuçları meb.gov.tr adresinden ve MEBBİS'den takip edebilecekler.

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), 2017 yılı yaz dönemi özür grubu atamalarını gerçekleştirmişti. Atamalarda yer değiştiremeyen öğretmenler olmuştu. Bakanlık, geçtiğimiz günlerde 2. il dışı ve özür grubu atamalarında yer değiştiremeyen öğretmenler için duyuru yayınlamıştı.4 900 öğretmenin özür ataması az önce yapıldı. 

4 BİN 900 ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILDI

Milli Eğitim Bakanlığı atama sonuçlarının 29 Ağustos 2017 tarihinde açıklarken, Ağustos eş özrü ataması, sağlık özrü ataması ve diğer nedenlerden dolayı özür grubu atamasından ataması çıkan öğretmenler Kurban Bayramı sonrasında 5 Eylül 2017 tarihinden sonra ilişik kesebilecekler.

ÖZÜR GRUBU ATAMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN