5-6 Şubat 2018 İstanbul'da su kesintisi olacak ! İSKİ uyardı, hangi ilçelerde su kesintisi olacak?

5-6 Şubat 2018 İstanbul'da su kesintisi olacak ! İSKİ uyardı, hangi ilçelerde su kesintisi olacak?

İSKİ İstanbul'da su kesintisi yaşanacak yerleri açıkladı. İSKİ'nin açıklamasına göre bu ilçelere 24 saat boyunca su verilmeyecek. 5 ve 6 Şubat 2018 tarihlerinde yaşanacak olan su kesintisinde İstanbul'un bazı ilçelerine 24 saat su verilmeyecek. İSKİ'nin açıklaması ile vatandaş alarma geçti. Herkes şimdi merak ediyor İstanbul'da hangi illerde su kesintisi olacak?

İSKİ 5-6 Şubat 2018 tarihleri çin İstanbullu vatandaşlara uyarıda bulundu. Bu tarihler arasında bazı ilçelere 24 saat boyunca su verilmeyecek. İstanbullular merak ediyor. İstanbul'da su kesintisi nerelerde olacak? İstanbul'da su kesintisi yapılacak yerler neresi? Hepsini detaylı olarak haberimizde verdik.

İSKİ SU KENSİTİSİ AÇIKLAMASI 

Çeliktepe- Ayazağa-Büyükdere-Maden terfi merkezlerinde zorunlu bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağından, 5 Şubat Pazartesi 10.00 ile 6 Şubat Salı 10.00 saatleri arasında 24 saat süreyle bazı bölgelere su verilemeyecek.

İSTANBUL'DA SU KESİNTİSİ YAPILACAK YERLER 

Çalışma nedeniyle su alamayacak bölgeler şöyle:

"Kağıthane'de; Çeliktepe, Emniyetevleri, Sultan Selim, Şirintepe, Seyrantepe ve Yeşilce Mahalleleri. Sarıyer'de; Huzur, Ayazağa, Maslak, Reşitpaşa, Pınar, Poligon, Darüşşafaka, Cumhuriyet, Hacıosman, PTT Evleri, İstinye, Ferahevler, Çamlıtepe, Garipçe, Havantepe, Koç Üniversitesi, Maden, Rumeli Feneri, Rumeli Kavağı, Yenimahalle, Zekeriyaköy, Büyükdere, Kazım Karabekir, Kocataş, Bahçeköy Yeni ve Bahçeköy Merkez Mahalleleri. Beşiktaş'ta ise Konaklar, 4.Levent ve Yeni Levent Mahalleleri."

İSKİ ESMİ SİTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN