ABD Büyükelçiliği'ne Zeytin Dalı tabelası

ABD Büyükelçiliği'ne Zeytin Dalı tabelası

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Ankara Büyükelçiliği'nin önündeki caddenin 'Zeytin Dalı' olarak değiştirilen ismine ait tabela asıldı. Aynı dakikalarda, terör örgütü PYD ile anlaşarak Afrin'e girme kararı alan Rusya destekli rejim güçleri Afrin'e girmek için harekete geçti. Sinsi hamle, Rusya'nın tavrının sorgulanmasına neden oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nce alınan kararla, Çankaya'nın Ayrancı semtinde bulunan Amerika Birleşik Devletleri'nin Ankara Büyükelçiliği'nin önünden geçen caddenin ismi değiştirilmişti.

18-02/19/8979349.jpg

Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Numerataj Şube Müdürlüğü ekiplerince caddenin adının bulunduğu direkteki "Nevzat Tandoğan" isim tabelası indirilerek yerine "Zeytin Dalı" yazılı tabela yerleştirildi.

PYD'Yİ PUTİN KURTARIYOR

ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'un Ankara ziyaretinda Menbiç için ilerleme kaydedilmesinin ardından Rusya ve rejimden sinsi bir hamle geldi. Amerikan Büyükelçiliği'nin bulunduğu caddeye Zeytin Dalı tabelasının asıldığı dakikalarda, terör örgütü PYD ile anlaşan Rusya destekli Esad yönetimi, Afrin'e girmek için harekete geçti.

18-02/19/8979361.jpg

Rejim ve PYD arasında 5 maddelik anlaşma yapıldığı ileri sürülürken, harekatın başlarında Türkiye'ye destek veren Rusya'nın tavrı sorgulanmaya başlandı. "Afrin Harekatı'nda köşeye sıkışan PYD'nin imdadına Putin yetişti" yorumu yapıldı. 

18-02/19/sdsd-1519036948.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN