ABD'li asker kendi ölümünü çekti

ABD'li asker kendi ölümünü çekti

ABD ordusunda fotoğrafçı olarak görevli Hilda Clayton’un Afganistan’da katıldığı görevde hayatını kaybetmeden saniyeler önce çektiği fotoğraf ortaya çıktı.

22 yaşında hayatını kaybeden Clayton, fotoğrafçı olarak 2013 yılında ABD ordusunun düzenlediği bir askeri eğitime için Afgan meslektaşıyla birlikte katılmıştı.

17-05/03/590981e467b0a9334c023a39.jpg

Clayton’un Temmuz 2013’te katıldığı eğitim sırasında çektiği fotoğraflardan en sonu, hayatını kaybettiği patlamadan saniyeler önce çektiği kare oldu. Havan mermisinin patlaması nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetmişti.

İLK GÖREVİYDİ

ABD ordusu ise Clayton’un ölümünden 4 yıl sonra, genç kadının çektiği son kareyi ailesinden de izin alarak yayınladı. Clayton’un hayatını kaybettiği askeri eğitim, aynı zamanda genç kadının katıldığı ilk görevdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN