Abdullah Ağar paylaştı, işte Afrin'deki Mehmetçiğin yemek molası

Abdullah Ağar paylaştı, işte Afrin'deki Mehmetçiğin yemek molası

TSK'nın Afrin'de terör örgütü PKK/PYD'nin işgal ettiği bölgelere yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 30'uncu gününde devam ederken, Afrin'den gelen ve Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'ın paylaştığı, harekata katılan bir askerin yemek molasında çekilen fotoğraf sosyal medyayı salladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin'de terör örgütü PKK/PYD'nin işfal ettiği bölgelere yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 30'uncu gününde devam ediyor.

Harekat kapsamında terör örgütüne ait mevziler, topçu birlikleri ve obüslerle ateş altına alınırken, TSK'dan bugün yapılan açıklama ile etkisiz hale getirilen terörist sayısının bin 614'e yükseldiği kaydedildi.

ASKERİN YEMEK MOLASI

Mehmetçik Afrin'de destan yazarken, Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı bir kare ise kısa sürede binlerce beğeni, paylaşım ve yorum aldı.

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan bir askerin yemek molasında çektiği fotoğrafı paylaşan Ağar mesajında, "Gerçek zamanlı. Şimdi. Saat 23.15, ancak fırsatları olmuş. Soğuk ve karanlık gecede Afrin dağlarında bir yerlerde" ifadelerini kullandı.

18-02/18/agar.PNG

Ağar’ın mesajı kısa sürede çok sayıda paylaşım alırken kullanıcılar yaptıkları yorumlarda Mehmetçik’e destek verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN