Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı kim, kaç yaşında ve kiminle evli?

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı kim, kaç yaşında ve kiminle evli?

Banu Ilıcalı babası Acun Ilıcalı'nın doğum gününü kutlaması ve fotoğrafını paylaşmasıyla yeniden gündeme geldi. Banu Ilıcalı ile Acun Ilıcalı'nın fotoğraflarını gören herkes Banu Ilıcalı kim, kaç yaşında , kiminle eli sorularını sormaya başladı. Biz de haberimizde Banu Ilıcalı kim ve kaç yaşında kiminle evli, hayatına dair tüm ayrıntılara yer verdik. İşte tüm bilinmeyenleri ile Acun Ilıcalı'nın ilk göz ağrısı kızı Banu Ilıcalı hayatı...

Banu Ilıcalı geçen günlerde doüumü gününü kutladı. Medya patronu olan babası Acun Ilıcalı ise kızının doüğun gününü es geçmedi. Kızına pahalı bir hediye alan Acun Ilıcalı fotoğrafını pylaşınca sosyal medya Banu Ilıcalı kim, kaç yaşında ve kiminle evli bunu merak etmeye başladı. Biz de haberimizde Banu Ilıcalı kim bunu derledik. Banu Ilıcalı Acun Ilıcalı'nın ilk evliliğinden olan kızıdır. Kısa zaman önce evlenmiş ve geçen günlerde de babasıyla doğum gününü kutlamıştır. 

BANU ILICALI KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın bilindiği üzere 4 kız çocuğu var. İlk evliliğini Seda Başbuğ ile yapan Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı. Daha sonra Zeynep Ilıcalı ile evlenen Acun Ilıcalı'nın 2 kız çocuğu daha oldu. Kısa süre önce Zeynep Ilıcalı ile yollarını ayıran Acun'un, uzun süredir sevgilisi olan Şeyma Subaşı'ndan da bir kız çocuğu var. 1990 doğumlu olan Banu Ilıcalı şu an 28 yaşında.

18-01/31/acunilicali.jpg

“HEP BERABER KUTLAYALIM” 

Ünlü televizyoncu kızıyla fotoğrafını Instagram'da paylaşarak altına şu notu düştü: “Hep böyle gülümseyeceğin nice mutlu yılların olsun ve hep beraber kutlayalım.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN