Adele, konserini Angelina Jolie ve Brad Pitt'e adadı

Adele, konserini Angelina Jolie ve Brad Pitt'e adadı

New York Madison Square Garden'de verdiği konseri Angelina Jolie ve Brad Pitt'e adayan dünyaca ünlü şarkıcı Adele, ayrılık haberlerine "Çok üzücü bir haber. Bir dönem bitmiş gibi hissediyorum" yorumunu yaptı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, Brad Pitt ve Angelina Jolie ayrılığı haberini aldıktan sonra, New York'ta verdiği konserini ünlü çifte adadı.

"Bununla baş edelim: Brangelina ayrıldı! Dedikodan pek hazzetmem ve özel hayatın özel kalması gerektiğini düşünürüm ama sanırım bir dönem bitmiş gibi hissediyorum. Bu nedenle, bu akşamki konserimi onlara adıyorum. Gerçekten çok, çok üzücü. Bu sabah bu haberi aldım ve şok oldum" dedi.

Ünlü çiftin en yakın arkadaşlarından aktör George Clooney de şok olduğunu söyledi: 'Bundan haberim yoktu. Bir aile için ne üzücü haber. Bunu duyduğum için gerçekten çok üzüldüm.'

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN