Adil Öksüz olduğu iddia edilen fotoğrafla ilgili çarpıcı detay

Adil Öksüz olduğu iddia edilen fotoğrafla ilgili çarpıcı detay

Sabah saatlerinde İHA'nın yayınlandığı fotoğrafın Adil Öksüz olup olmadığı tartışma yarattı. İstihbarat kaynakları yapılan araştırmalar sonucunda fotoğraftaki bir detayda, kişinin Adil Öksüz olmadığını ortaya çıkardı. O kişi Gaziantepli Abdullah Çelik olduğu anlaşıldı.

KARAR HABER MERKEZİ

İHA tarafından bu sabah servis edilen, Londra'da çekildiği belirtilen ve Adil Öksüz'e benzerliğiyle tartışılan bir kişinin yer aldığı fotoğraftaki inceleme tamamlandı. A Haber'in istihbarat kaynaklarından edindiği bilgiye göre, fotoğraftaki kişinin terör örgütü FETÖ üyesi olmak suçundan aranan Adil Öksüz olmadığı anlaşıldı. İncelemelerde fotoğraftaki kişi ile Öksüz'ün kulak yapısının uyuşmadığına dikkat çekildi.

Adil Öksüz'ün gerçek fotoğrafı ile Londra'da çekilen fotoğraf arasında, kulak memesinin farklı olması dikkat çekti. Kulak memesinin yapısı parmak izi gibi kişiye özel oluyor...

15 Temmuz darbe girişiminin iki numaralı ismi Adil Öksüz'e benzeyen bir şahsın fotoğrafını çektiği iddiası, büyük yankı uyandırdı. Ancak fotoğraftaki kişinin Adil Öksüz olmadığı öğrenildi.

KULAK YAPISI UYUŞMADI

İstihbarat kaynaklarından alınan bilgiye göre, yapılan incelemeler sonucu Londra'da çekildiği belirtilen fotoğraftaki kişinin Adil Öksüz olmadığı ortaya çıktı. İncelemelerde fotoğraftaki kişi ile Adil Öksüz'ün kulak yapısının uyuşmadığı belirtildi.

ÖDÜL 4 MİLYON LİRA

FETÖ'nün kilit ismi Adil Öksüz, İçişleri Bakanlığı'nın FETÖ/PYD Terör Örgütü üyesi olarak aranan, "kırmızı" kategoride yer alıyor. Öksüz'ün yakalanması için konulan ödül ise 4 milyon lira.

GAZİANTEPLİ ABDULLAH ÇELİK ÇIKTI

Milliyet internet sitesinin haberine göre ise Londra'da yaşayan Türk gazeteci Mustafa Köker, fotoğrafı Türkiey'de Gündem olan o isme ulaştı. O kişi 15 yıldır Londra'da yaşayan Gaziantepli Abdullah Çelik çıktı. Çelik, o bölgede iş yeri bakığını belirterek fotoğrafının çekildiğniden haberi olmadığını söyledi. Fotoğrafını televizyonda görünce şoşkına döndüğünü anlatan Çelik, dava açacağını dile getirdi..

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN