Ağrı Doğubayazıt'ta yine zehirlenme vakası...

Ağrı Doğubayazıt'ta yine zehirlenme vakası...

Geçtiğimiz haftalarda okullardaki zehirlenme vakalarıyla gündem olan Ağrı Doğubayazıt'ta yine bir zehirlenme vakası yaşandı. Bu kez devlet hastanesi personeli yediği yemekten zehirlenerek tedavi altına alındı.

Ağrı'nın Doğubayazıt Devlet Hastanesi personelleri, yedikleri yemekten zehirlendi.

Alınan bilgilere göre, dün öğle ve akşam saatlerinde verilen tavuk yemeğinden yiyen 50'den fazla hastane personeli, karın ağrısı ve kusma şikayetiyle müşahede altına alındı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Personelin yediği yemekten dolayı zehirlendikleri ortaya çıkarken, gece müşahede altında tutulan personeller ise taburcu edildi.

Hastane yönetimi ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

16-10/19/resimid_4794987.jpg

YİNE DOĞUBAYAZIT

7 Ekim tarihinde aynı ilçedeki bir ilkokulda bazı öğrenciler yedikleri sandviçten zehirlenerek hastaneye kaldırılmış, Beritan Hacıoğlu adlı 6 yaşındaki öğrenci hayatını kaybetmişti.

İKİNCİ ZEHİRLENME VAKASI

12 Ekim günü ise yine Doğubayazıt'taki Bereket ve Telçeker köylerindeki okullar ile Merkez İmam Hatip, Reşat Erden ve Savaş Ay liselerinde öğrenciler yedikleri sandviçten zehirlenerek çevre hastanelere kaldırılmışlardı.

AİLELER TEDİRGİN

Öğrenci velileri, Ağrı'daki bir yemek firması tarafından verilen yemeklerde bir hafta içinde ikinci zehirlenme olayı yaşandığını belirterek tepki göstermişlerdi. Öğrencilerin kusma, ateş ve ishal nedeniyle halsiz düştüğünü belirten veliler, "Beritan'ın ölüm olayı gözümüzü korkuttu. İshal veya kusan tüm öğrenciler hastaneye getirilince servislerde yer kalmadı. Bir yatakta birkaç öğrenciye yatırılıyor" diye endişelerini dile getirmişlerdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN