AK Parti yeni reklam filmi ağlayan terörist sahnesiyle herkesi ağlattı - Video

AK Parti yeni reklam filmi ağlayan terörist sahnesiyle herkesi ağlattı - Video

AK Parti'nin yeni reklam filmi "Oyuna Gelme Kardeşim" herkesi ağlattı. Bir terörist, nişan aldığı askeri öldürme emrini Kürtçe şarkı söylediği için yerine getirmiyor. Gözyaşlarına hakim olamayan terörist kıyafetlerini çıkarıp oradan uzaklaşıyor...

AK Parti'nin yeni reklam filmi "Oyuna Gelme Kardeşim", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir teröristin, askere nişan alıp, vur emrini yerine getirmediği reklam filmi herkesi gözyaşına boğdu. Nöbet kulübesindeki askerin Kürtçe şarkı söylemesinden etkilenen terörist, emre rağmen kararsız kalıyor ve gözyaşlarına hakim olamıyor. Telsizle gelen vur emirini yerine getirmeyen terörist filmin sonunda ıyafetlerini çıkarıp "Hayırlı nöbetler asker" diyerek bölgeden uzaklaşıyor. Asker ise "Sağol kardeşim" karşılığını veriyor. 

İŞTE AK PARTİ'NİN HERKESİ DUYGULANDIRAN YENİ REKLAM FİLMİ:

 

1 Kasım seçimleri için artan terör olaylarına karşı "Sen ben yok, Türkiye var" sloganıyla farklı bir reklam stratejisiyle seçmene ulaşmaya çalışan AK Parti'nin yeni reklam filmi yayınlanmasından kısa bir süre sonra izlenme rekoru kırdı. 

AK Parti'nin 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi kampanyası için hazırlattığı ilk reklam filmi ise "Sen Ben Yok Türkiye Var" olmuştu. Reklamda yine birlik ve beraberlik mesajı verilmişti. 

Filmde, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafının yer aldığı "Sen Ben Yok Türkiye Var" spotunun yanı sıra her bir sözcüğü farklı kişilerce seslendirilen şu mesaj yer yer alıyor:

AK PARTİ'NİN 1 KASIM SEÇİMLERİ İLK REKLAM FİLMİ:

"Kardeşim, abim, sen ben yok Türkiye var. Birlik var, dirlik var, dostluk var, kardeşlik var, Türkiye var. Sen ben yok barış var, muhabbet var, kardeşlik var. Sen Ben yok Türkiye var, AK Parti."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN