Erden Timur ile Dursun Özbek arası gerildi: Ayağını denk al

Erden Timur ile Dursun Özbek arası gerildi: Ayağını denk al

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu SkySpor kanalında yaptığı açıklamalarla Galatasaray camiasında adeta bomba etkisi yarattı. İşte Sarı Kırmızılı kulüpte yaşanan transfer gelişmeleri ve Dursun Özbek - Erden Timur cephesinde son durum...

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in son haftalarına doğru Fenerbahçe ile hemen hemen 3 kez görüşmesine rağmen son bir kararla Galatasaray'a imza atan ve 'tarihi transfer çalımı' olarak adlandırılan Wilfried Zaha'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

ZAHA FULHAM'A GİDEBİLİR

Galatasaray'ın gelecek teklifleri değerlendirmesinin beklendiği Wilfried Zaha'ya Premier Lig'den talip çıktığı belirtildi. İngiliz basınında yer alan habere göre; Fulham'ın Fildişi Sahilli yıldız futbolcuyla ilgilendiği kaydedildi.

zaha.jpg

Fulham'ın Wilfried Zaha transferi için kısa süre içerisinde Galatasaray'ın kapısını çalacağı vurgulandı. Galatasaray'ın 31 yaşındaki kanat oyuncusu için ne kadar bonservis bedeli talep ettiğinin bilinmediği aktarıldı.

ZAHA'DAN 10 GOL 5 ASİST

Fildişi Sahilli yıldız futbolcu bu sezon Galatasaray'da 39 karşılaşmada forma şansı buldu. Wilfried Zaha bu mücadelelerde 10 kez rakip fileleri havalandırdı. 31 yaşındaki hücum oyuncusu takım arkadaşlarına 5 asist yaptı.

CV'SİNDE PREMİER LİG DEVLERİ YAZIYOR

Wilfried Zaha'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro. Crystal Palace'ta futbola başlayan Wilfired Zaha daha sonra Manchester United'da da oynadı.

zaha-001.jpg

GALATASARAY'DAN ALDIĞI MAAŞ 4.3 MİLYON EURO

Galatasaray, Wilfried Zaha'ya sezon başında 2 milyon 330 bin euro imza parası ödedi. Sarı-kırmızılılar, başarılı futbolcuya yıllık 4 milyon 350 bin euro garanti ücret verileceğini belirtti.

ZAHA FLORYA'DA SEVİLMİYOR

Galatasaray Kulübü'nü yakından takip eden Levent Tüzemen A Spor ekranlarında çok çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Fildişili futbolcunun Florya'da sevilmediğini söyleyen Tüzemen, verdiği bilgilerle oldukça dikkat çekerken ünlü yorumcunun 'Okan hoca Zaha'ya oyuna gir diyor hazırlanması giyinmesi yarım saat. Zaha makyaj yapmadan sahaya girmiyor' ifadeleri oldukça dikkat çekmişti.

ERMAN TOROĞLU ERDEN TİMUR BOMBASINI PATLATTI

Bir yandan gelecek sezonun kadro mühendisliğine soyunan Galatasaray yönetimi diğer taraftan seçim çalışmalarına devam ederken, Erden Timur konusunun hala netlik kazanmaması Sarı Kırmızılı taraftarları oldukça tedirgin ediyor. Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Dursun Özbek ile Erden Timur hakkında çok önemli sözler sarfederken, Toroğlu'nun SkySpor kanalında paylaştığı istihbaratlar bir hayli ilgi uyandırdı. İşte Toroğlu'nun o açıklamaları..

erman-toroglu-galatasaray-in-isi-cok-zor-rakip-teknik-direktor-fenerbahceli-dir-h17785-bbd7c.jpg

ERDEN TİMUR BAŞKANLIĞA OYNAMAYA KALKINCA...

Galatasaray'daki zor zamanlardaki birliktelik ne Fenerbahçe'de var ne Beşiktaş'ta. Fenerbahçe'deki tartışmaları görüyorsunuz hala rakibe karşı bir olamadılar. Bir gün Abdullah Kiğılı'nın ofisine gittik sohbet ediyoruz, Şenes Erzik var 4-5 iş adamı var baktık Dursun Özbek hakem hataları hakkında konuşuyor orada dedim ki 'Dursun Özbek, Erden Timur durup dururken hakem hataları hakkında konuşmazlar. Sonra Erden Timur sazı eline aldı 'kimse heveslenmesin önümüzdeki seçimde yine başkanımız Dursun Özbek'tir' dedi. O zaman dedim ki 'Erden Timur bir yerlerden dalmaya kalktı, bunu gördüler ve Timur'a sen dur biraz dinlen, ayağını denk al, mesajı verildi' O günden sonra Erden Timur'un yelkenleri suya indi.

kapak-121531.jpg

Galatasaray 24. şampiyonluğunu ilan ederse arayı açar, açar ama transferleri iyi yapmaları lazım, sol bek almadılar Şampiyonlar Ligi'nden elendiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN