AK Parti'de "MHP'li sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ı çıkaralım" önerisi

AK Parti'de "MHP'li sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ı çıkaralım" önerisi

AK Parti'de bazı milletvekilleri, referandumda 'evet' oyu kullanılması konusunda milliyetçi kesimin ikna edilmesi için MHP'yle ortak etkinlik düzenlenerek, ülkücü kimliğiyle tanınan sanatçıların sahneye çıkarılması önerisinde bulundu. Özellikle Mustafa Yıldızdoğan'ın başta Trabzon olmak üzere belli illerdeki ortak programlara davet edilmesi istendi.

EROL METİN / ANKARA

Meclis, yarından itibaren 16 Nisan'da yapılacak referanduma kadar tatile giriyor. AK Parti milletvekilleri, tatili fırsat bilip kalan süre zarfında sıkı bir çalışmanın içerisinde olacak. Cumhurbaşkanlığı sisteminin halka daha iyi anlatılması için seçim bölgelerinde kapı kapı dolaşılacak. Hergün düzenli bir şekilde kanaat önderleriyle, STK temsilcileriyle, muhtarlarla, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelinmesi hedefleniyor. AK Parti'li vekillerin temaslarında, CHP'nin sistem değişikliği hakkında yanlış bir algı oluşturduğu vurgulanacak. Seçilme yaşının 18'e düşürülmesinin gerekçeleri sıralanacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmesiyle Meclis'in zayıflamayacağı, vatandaşların eskiden olduğu gibi yine sorunlarına çözüm bulunması noktasında milletvekillerine başvurabilecekleri kaydedilecek.

17-03/15/q12-2.jpgMustafa Yıldızdoğan, 15 Temmuz nöbetlerinde sahne almış,
özellikle 'Türkiyem' parçasıyla beğeni toplamıştı. 

MUSTAFA YILDIZDOĞAN'I DAVET EDELİM

AK Parti, kararsızların 'evet' oyu kullanmaya ikna edilmesi ve MHP tabanının desteğinin alınması konusunda yoğun çaba harcıyor. Milliyetçi kesimin 'hayır' cephesinin etkisinde kalmasını engellemek için birtakım stratejiler geliştiriliyor. Bazı milletvekilleri, MHP'yle birlikte ortak etkinlik düzenlenerek ülkücü kimliğiyle tanınan sanatçıların sahneye çıkarılması önerisinde bulundu. Özellikle Mustafa Yıldızdoğan'ın Trabzon başta olmak üzere belli illerde AK Parti ve MHP'nin ortaklaşa organize edeceği programlarda halkı türküleriyle motive edebileceği vurgulandı.

DEMOKRASİ NÖBETLERİNDE SAHNE ALDI

Milliyetçi sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası tutulan demokrasi nöbetlerine katılmıştı. Yıldızdoğan, ellerinde Türk bayraklarıyla meydanları dolduran vatandaşları "Türkiyem" şarkısıyla coşturmuştu. Yıldızdoğan, çeşitli illerde eline mikrofon alarak yaptığı açıklamada, "Devletimize, cumhuriyetimize, hükümetimize karşı girişilen bu darbe bir hainliktir, şerefsizliktir" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN