AK Parti’den ‘Cumhur İttifakı’ açıklaması: Devam edecek

AK Parti’den ‘Cumhur İttifakı’ açıklaması: Devam edecek

AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş 'Cumhur İttifakı' ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Kurtulmuş “AK Parti ile MHP arasındaki bu dayanışma temel meselelerde devam edecektir” dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin, "Bundan sonra bu tür cinayetlerin işlenmemesi, bu tür hukuksuzlukların ortaya konmaması için bu fırsatla Viyana Sözleşmesi yeniden gözden geçirilmeli ve ülkelerin bu diplomatik korunulmazlık maskeleri altında birtakım konsolosluk ya da büyükelçilik binalarında olabilecek benzeri şer eylemlerinin vaktinde önlenmesinin hukuki yolunun açılması gerekir." dedi.     

Kurtulmuş, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ile kentte görev yapan basın mensuplarıyla, Hayme Ana Kına Konağı'nda bir araya geldi.     

Burada konuşan Kurtulmuş, Türkiye'nin artık seçim atmosferine girdiğini belirterek, "Erken kalkar yol alır." görüşünden hareketle çalışmalarını başlattıklarını ifade etti.     

Kurtulmuş, il ve ilçeleri en iyi şekilde temsil edecek belediye başkan adayları ile belediye meclis üyelerini belirleme çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak, "Bu seçimde de yine, 24 Haziran'da olduğu gibi AK Parti açık ara birinci parti olarak seçimleri sonuçlandıracaktır." diye konuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN