AK Parti'den genel başkan adayı için tarih açıklaması!

AK Parti'den genel başkan adayı için tarih açıklaması!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yeni genel başkan adayının kim olacağına ilişkin önümüzdeki haftayı işaret etti.

AK Parti'de 2. Olağanüstü Kongre öncesinde yeni genel başkan adayını kim olacağına ilişkin son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, merak edilen yeni başkan adayının kim olacağına dair soru işaretlerinin önümüzdeki hafta sona ereceğini ve ismin gelecek hafta netleşeceğini söyledi.

KULİSLERDE 4 İSİM

AK Parti'de yeni genel başkan adaylığı için 4 isim öne çıkıyor. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, kulislerde ilk günden itibaren konuşulan isimler arasında yer alıyor.

DAVUTOĞLU ADAY OLMAYACAK

AK Parti'de genel başkan seçiminin yapılacağı olağanüstü kongre 22 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek ve Başbakan Ahmet Davutoğlu bu kongrede aday olmayacak.

BİZDE MAHALLE BAŞKANI BİLE DÜŞÜK PROFİLLİ OLMAZ

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, genel başkanlık için "Bizde mahalle başkanı bile düşük profilli olmaz" dedi. Turan, dokunulmazlık dosyaları için de, "AK Parti'den bir fire bile beklemiyorum" ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN