Alex: Fenerbahçe Trabzonspor'u 2-0 yenecek

Alex: Fenerbahçe Trabzonspor'u 2-0 yenecek

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex, Fenerbahçe'nin bu akşam Trabzonspor maçını 2-0 kazanacağını, golleri de Fernandao'nun atacağını ileri sürdü.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, akşam oynanacak dev maça saatler kala skor tahmini yaptı.

'Fenerbahçe derbiyi kazanacak'

Alex, Twitter'dan bir takipçisinin 'Fenerbahçe-Trabzonspor maçının skoru ne olur?' sorusuna '2-0' yanıtını verdi. Efsane oyuncu, 'Golleri kim atar' şeklindeki soruya da 'Fernandao' karşılığını verdi.

Alex: Fernandao Trabzonspor'a gol atacak

Alex, Twitter'dan bir takipçisinin "Fenerbahçe-Trabzonspor maçının skoru ne olur?" sorusuna "2-0" yanıtını verdi. Efsane oyuncu, "Golleri kim atar?" şeklindeki soruya da "Fernandao" karşılığını verdi.

15-11/30/ekran-resmi-2015-11-30-154929.pngAlex'in Trabzonspor derbisi öncesi Fenerbahçe paylaşımı / FOTOĞRAFLAR: SOSYAL MEDYA

15-11/30/ekran-resmi-2015-11-30-160039.png
Alex de Souza, Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'ye başarılar diledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN