All-Star 2017'de Arda Turan sürprizi: Hünerlerini bu kez parkede gösterdi

All-Star 2017'de Arda Turan sürprizi: Hünerlerini bu kez parkede gösterdi

Avrupa’nın en değerli ligi olan Spor Toto Basketbol Ligi’nin yıldızlarının bir araya geldiği All-Star 2017 şöleninde Arda Turan sürprizi yaşandı.

İspanya La Liga'da Barcelona forması giyen Arda Turan ayağının tozuyla Türkiye'ye gelerek All-Star maçında oyuna girdi. Arda Turan, Basketbol Süper Ligi All-Star 2017'de Avrupa Karması takımında oyuna girdi. Maçta kısa süre oynayan Arda Turan basketbolda da yeteneklerini konuşturdu. Serbest atış, smaç ve all-up dahil bir çok maç içi pozisyona giren Arda Turan, üç sayılır atışta isabet buldu ve seyircilerden büyük alkış aldı.

Arda Turan dün Barcelona'nın Las Palmas maçında 90 dakika forma giymiş ve 5-0 kazandıkları maçta bir de gol atmıştı.

HÜNERLERİNİ PARKEDE GÖSTERDİ

Yıldız futbolcu bugün All-Star maçını izlemek için Türkiye'ye gelmişti. Maçın 2. periyodunda sürpriz yaşandı ve Arda All-Star maçında oyuna girdi. 10 numaralı formayla mücadele eden yıldız futbolcu futbol sahasındaki hünerlerini bu kez parkede gösterdi.

Attığı sayılarla dikkat çeken Arda Turan oyunda kaldığı süre boyunca sempatik tavırları ile dikkat çekti.

Arda attığı 3'lük sonrası ise tribünlerden büyük alkış aldı.

17-01/15/screenshot_17.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN