Alman milli takım futbolcusu İlkay Gündoğan'a çirkin saldırı

Alman milli takım futbolcusu İlkay Gündoğan'a çirkin saldırı

Geçtiğimiz ay İngiltere'nin başkenti Londra'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la poz veren Alman milli takım sporcusu İlkay Gündoğan o günden bu güne birçok sözlü saldırıya maruz kaldı. En son, Suudi Arabistan maçında tribündeki taraftar tarafından yuhalanan Gündoğan'a bir çirkin saldırı daha gerçekleştirildi. Bu sefer, Gündoğan'ın aracının camını parçaladılar.

KARAR.COM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la poz veren başarılı sporcu İlkay Gündoğan, fotoğrafların sosyal medyada yayılmasının ardından Alman kamuoyu tarafından açık hedef haline getirildi. En son Suudi Arabistan maçında tribünde bulunan taraftarın Gündoğan'ı yuhalaması, bardağı taşıran son damla oldu ve Milli takım teknik direktörü Jogi Löw Gündoğan'a sahip çıktı. Ancak bu da yetmedi, bu sefer başka bir detay daha ortaya çıktı. Alman Bild Gazetesi'nin haberine göre, İlkay Gündoğan'ın Köln kentindeki evi önünde bulunan Mercedes markası aracının camını parçalayan kimliği belirsiz kişiler hakkında Köln savcısı soruşturma başlattı. 

SİYASİ SEBEBİ OLABİLİR

Bild gazetesinde yer alan habere göre, savcılık saldırının siyasi nedenleri olabildiğini düşünerek soruşturma başlattı. 

Öte yandan Alman futbol federasyonu (DFB), Gündoğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekilmiş olduğu fotoğrafla ilgili Dünya Kupası sonrası değerlendirmelerde bulunacağı aktarıldı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN