Aslan kükredi! Trabzonspor’un eski yıldızı Galatasaray’a transfer oluyor: Hayırlı olsun

Aslan kükredi! Trabzonspor’un eski yıldızı Galatasaray’a transfer oluyor: Hayırlı olsun

Galatasaray, Süper Lig’in 34. haftasında Adana Demirspor’u deplasmanda 3-0 yenerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü ve transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar, 24. lig şampiyonluğunu kazanmayı hedeflerken, eski Trabzonspor oyuncusu için transfer girişimlerine başladı. Galatasaray’a şimdiden hayırlı olsun

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, art arda ikinci Süper Lig zaferini elde etmeyi amaçlarken, sezon sonuna doğru kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Özellikle orta saha bölgesinde eksiklikler hisseden ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmayı hedefleyen Aslan, Trabzonspor’un eski yıldızı için adım attı.

GALASARAY YAZICI’NIN PEŞİNDE

A Spor’un haberine göre; Galatasaray, Lille ile sözleşmesi sona erecek olan Yusuf Yazıcı’nın peşinde. Türkiye’ye dönüş yapmaya olumlu bakan milli futbolcu, Galatasaray’ın transfer listesinin en üst sıralarında yer alıyor.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille ile 40 maçta sahne alarak 11 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Yazıcı için Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un oldukça istekli olduğu belirtiliyor. Transferin gerçekleşmesi durumunda Galatasaray’ın orta saha hattının önemli ölçüde güçlenmesi bekleniyor. Transfer sürecinde önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler yaşanması öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN