Almanya’da oyun alanında patlamamış bomba bulundu

Almanya’da oyun alanında patlamamış bomba bulundu

Almanya'nın Köln kentinde, 2’nci Dünya Savaşı'ndan kalma patlamamış bir bomba daha bulundu. Oyun alanında bulunan bomba bugün etkisiz hale getirilecek.

Köln'ün Klettenberg semtinde bir oyun alanında inşaat işçileri, 2’nci Dünya Savaşı'ndan kalma patlamamış bir bomba buldular. Geisberg Caddesi’nde yer alan bir evin karşısındaki oyun alanında bulunan İngiliz menşeli bomba, bugün etkisiz hale getirilecek.

Semtte 500 metrekarelik alan riskli bölge olarak belirlenirken, çevredeki yollar polis tarafından trafiğe kapatılarak kordon altına alındı. Mahallede oturan yaklaşık 2 bin 800 kişi tahliye edildi.

Almanya’da yıl içerisinde muhtelif park ve yerleşim alanlarında 2’nci Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış çok sayıda bomba bulundu. Bulunan bombalar bomba uzmanı özel ekipler tarafından kontrollü bir şekilde etkisiz hale getiriliyor.

KÖLN / DHA



İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN