Eviniz çiçek bahçesine dönecek! Bitki coşturan formül! Evde havuç varsa hemen dene

Bitki yetiştirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Hızlı bir şekilde bitki büyütmek isteyenler bu yöntem ile sonunda istediğine kavuşuyor. Kolay bir şekilde bulabileceğiniz bu malzemeler ile birlikte evinizde bahçenizde çiçeklerle dolup taşacak. İşte pratik çiçek yetiştirme yöntemi…

Bitkilerle fazla haşır neşir olan kişilerin bayılacağı bu yöntem hem son derece ekonomik hem de oldukça pratik oluyor. Bitki fidelemek için daha pratik yöntemler arayanlar mutlaka havuç yöntemine başvursun. Bitkileriniz hızlı bir şekilde filizlenecek çok çabuk büyüyecek. İşte pratik çiçek yetiştirme yöntemi…

EVDE MUZ YETİŞTİRİN

Bahçesinde muz yetiştirmek isteyenler nasıl fide bulabilirim diyorsa bu yöntemi mutlaka denemeli. Elinizde bulunan muzu ortadan ikiye kestikten sonra uygulayacağınız yöntem oldukça basit oluyor. Bir pet bardağın içerisine su doldurduktan sonra aloe vera jeli ekleyip içerisine soğan narı küp küp doğrayınız. Birkaç gün beklettiğiniz muzun filizlendiğini göreceksiniz.

Ardından filizlenmiş olan muzu saksı içerisine koyduğunuz toprağın içerisine gömdükten sonra sulayınız. Bir süre sonra ufak bir muz ağacınız olabilir.

aloavera-muz.jpg

GÜL FİDESİ NASIL BÜYÜTÜLÜR?

Bahçede gül yetiştirmek isteyenler de bu yöntemi mutlaka denemeli. Son derece basit olan bu yöntemi herkes kolayca uygulayabilecek. Her evde yer alan gıdalardan biri olarak karşımıza çıkan havuç gül fideleme konusunda da oldukça başarılı oluyor.

Elinizde bulunan havuçtan bir dilim yuvarlak bir şekilde aldıktan sonra saksınızın içerisine toprağın üzerine koyunuz. Ardından elinizde bulunan gül dalını hafif kestikten sonra havucun üzerine yerleştirip toprakla kaplayınız. Bir hafta içerisinde yeşermeye başlamış bir gül fidanınız olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN