Animasyon dizi Simpsonlar TV tarihinde rekor kırdı

Animasyon dizi Simpsonlar TV tarihinde rekor kırdı

Animasyon dizi 'Simpsonlar', 600. bölümünü yayınlayarak ABD'de en uzun süre TV ekranlarında kalan dizilerden biri olarak tarihe geçti.

Dünyanın en çok izlenen animasyon komedilerinden biri olan Simpsonlar (The Simpsons ) 600. bölümünü yayınlayarak ABD'de en uzun süre TV ekranlarında kalan dizilerden biri olarak tarihe geçti.

İlk defa 1989 yılında kısa bölümler halinde yayınlanma başlayan Simpsonlar, Cadılar Bayramı dolayısıyla çektikleri özel bölümle 600. yayınını gerçekleştirdi.

1989'DA DİZİ OLARAK YAYINLANMAYA BAŞLADI

Tracey Ullman Show'un bir parçası olarak önceleri kısa bölümler halinde yayınlanmaya başlayan popüler animasyon çizgi film, izleyenlerin yoğun ilgisi üzerine komedi dizisi olarak 1989 yılında TV'lerde yayınlanma başladı.

16-10/18/the-simpsons-tv-series-cast-wallpaper-10991100.jpeg

AMERİKAN KÜLTÜRÜNÜ HİCVEDİYOR

Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie'den oluşan beş kişilik bir Amerikan ailesinin maceralarını konu alan dizi, Amerikan kültürünü, televizyonunu ve toplumunu farklı şekillerde hicvediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN