Ankara yarın okullar tatil mi? Ankara Valiliği açıklaması 16 Aralık Perşembe | Son dakika haber

Ankara yarın okullar tatil mi? Ankara Valiliği açıklaması 16 Aralık Perşembe | Son dakika haber

Ankara'da yarın okulları tatil mi? 16 Aralık Cuma için Ankara Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Kar yağışı bastırınca Ankara ve İstanbul'da kar tatili sorusu Google'da trends oldu. İstanbul'da gözler Vali Vasip Şahine'e çevrilirken Ankara Valiliği'nin kar tatili açıklaması da merakla bekleniyor. İki kenti yarın etkisine alacak kar yağışı için öğrenciler ve çalışanlar endişeli. Haberimizden Ankara ve İstanbul için kar tatili var mı yok mu öğrenebilirsiniz. Ayrıca detaylı hava durumu da haberimizde.

Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'da gözler valilikten gelecek olan açıklamada. İstanbul'da yarın okullar tatil edilecek mi? 16 Aralık Cuma günü başlayacak kar yağışı nedeniyle herkes bu sorunun cevabını merak etmeye başladı. Yurt genelinde birçok ilde eğitime kar yağışı için ara verilirken yarın beyaza bürünecek İstanbul ve Ankara'da okullar tatil edilecek mi... Son dakika haberlerine buradan ulaşabilirsiniz. 

ANKARA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Başkent Ankara da kar yağışının yoğun hissedildiği illerimizden birisi. Meteoroloji'den Ankara için yapılan açıklamada gece geç saatlere kadar kar yağışlarının etkili olacağı bildirildi. Öğrenciler ise yapılan son açıklamaların ardından yarın Ankara'da okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki, Ankara'da yarın kar tatili yapılacak mı? Son dakika gelişmeleri ve ayrıntılarına haberimizde ulaşabilirsiniz...

ANKARA ANLIK HAVA DURUMU RAPORU 

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Akdeniz ve Ege kıyı kesimleri ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı olmak üzere Doğu Akdeniz, Batı ve Doğu Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ile Kayseri, Sivas, Ordu, Tokat, Sakarya, Balıkesir, Bursa, Yalova, Erzurum, Ağrı, Muş, Ardahan, Bitlis ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli ve yoğun kar yağışlı olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının ülke genelinde 5 ila 10 derece olmak üzere hissedilir derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, bu gece saatlerinden itibaren Marmara ve Ege'den başlayarak batı kesimlerde kuzey yönlerden kuvvetli (40-70km/s) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ? SON DAKİKA HABERLERİ

16-12/14/resized_7d493-d033fd8ekartatili-1481718909.jpg

İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Meteorolojiden yapılan açıklamada İstanbul'da beklenen kar yağışı yarın etkili olacak. Şiddetini artıracak kar yağışı ile okulların tatil edilme beklentisi oluştu. İstanbul Valisi Vasip Şahin'den gelecek açıklama merakla bekleniyor. İstanbul'da yarın okullar tatil mi? Milyonlarca öğrenci bu sorunun yanıtını bekliyor. Vali Vasip Şahin'den gelen açıklamalar doğrultusunda son dakika haberlerini bu başlık altından bulabilirsiniz.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ? SON DAKİKA HABERLERİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden açıklanan son dakika bilgilerine göre İstanbul'da kar yağışı yarın şiddetini arttıracak. Bugün başlayan kar yağışının ardından milyonlarca öğrenci ve velilerin gözü kulağı İstanbul Valisi Vasip Şahin'in Twitter'dan yapılacak açıklamasına çevrildi. Vali Vasip Şahin'den gelicek son dakika açıklamasını ''İstanbul'da bugün okullar tatil mi?'' konulu haberimizde anında görebilirsiniz.

16-12/14/141220161031354336670_3-1481719691.jpg

Meteorolojiden yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Akşam saatlerinde şiddetini arttırması beklenen ve yarın yoğun kar yağışı beklentisi sebebiyle öğrencilerin gözü kulağı İstanbul Valisi Vasip Şahin'den gelecek açıklamaya çevrildi. Hangi illerde okullar tatil? İstanbul'da bugün okullar tatil mi? Milyonlarca İstanbullunun merakla beklediği yarın İstanbul'da kar var mı ve yarın İstanbul'da okullar tatil mi sorularının cevabı haberimizde...

İSTANBUL ANLIK HAVA DURUMU RAPORU

Valiliğin alacağı kar tatili kararını etkileycek tek etken kar yağışının yoğun olması ve buzlanma olacak.



 

İstanbul ve Ankara'da yarın okullar tatil mi? Kar yağışı bastırınca iki büyük şehirde bu soru trends oldu. 16 Aralık Cuma hangi illerde okullar tatil? İstanbul'da gözler Vali Vasip Şahine'e çevrilirken Ankara Valiliği'nin kar tatili açıklaması da merakla bekleniyor. İki kenti yarın etkisine alacak kar yağışı için öğrenciler ve çalışanlar endişeli. Haberimizden Ankara ve İstanbul için kar tatili var mı yok mu öğrenebilirsiniz. Ayrıca detaylı hava durumu da haberimizde. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN