İstanbul yarın okullar tatil mi? 16 Aralık cuma valilik kar tatili açıklaması | Son dakika haber

İstanbul yarın okullar tatil mi? 16 Aralık cuma valilik kar tatili açıklaması | Son dakika haber

İstanbul yarın okullar tatil mi? 16 Aralık Cuma için İstanbul Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Binlerce kişi bu soruların cevabını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklığının düşeceğini yarın İstanbul hava durumu için de kar yağışı olacağını açıkladı. Peki İstanbul'da kar ne zaman saat kaçta yağacak? Valilik kar tatili kararı aldı mı? Tüm soruların cevabı ve İstanbul hava durumu haberimizde...

Son dakika İstanbul okullar tatil mi haber detaylarını burada bulabilirsiniz? Meteorolojinin son hava durumu tahmnine göre soğuk hava dalgası gelior ve 16 Aralık Cuma günü İstanbul'da kar yağacak. Peki İstanbul'da okullar tatil mi? İstanbul Valliği'nin yapacağı açıklamaya gözler çevrilirken binlerce öğrenci ve çalışan bu sorunun cevabını merak ediyor. Haberimizden hem İstanbul hava durumunu hem de okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili son dakika gelişmelerini bulabilirsiniz. Önce İstanbul hava durumu....

İSTANBUL'DA KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceği İstanbul'da yarın kar yağışı beklendiği açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan saatlik hava durumuna raporlarına göre, bugün yer yer etkili sağanak yağış görülecek İstanbul'da 16 Aralık Cuma yani yarin için yoğun kar yağışı bekleniyor. Sıcaklılar eksi dereceleri gösterecek.

İSTANBUL 16 AARALIK OKULLAR TATİL Mİ?

Peki İstanbul yarın okullar tatil mi? İstanbul Valiliği tarafından okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Yarın kar yağışının yoğunluğuna göre sabah erken saatlerde kar tatili kararı verilebilir. Valilik açıklama yapar yapmaz aşağıdaki linke tıklayarak İstanbul okullar tatil mi sorusunun cevabını bulabilirsiniz. Alınacak kararı bu sayfada da okuyabilirsiniz. 

SON DAKİKA KAR TATİLİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

HANGİ İLLERDE KAR YAĞIŞI VAR? BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Kütahya, Eskişehir, Ağrı ve Iğdır ile sabah saatlerinde Amasya, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Çanakkale ve İstanbul çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU HARİTASI

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz kıyıları ve Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetlice (30-50 Km/sa) esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 0
İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu 6
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 9
Adana: Parçalı ve az bulutlu 12
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 15
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 5
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 5
Erzurum: Parçalı çok bulutlu ve hafif kar yağışlı -8
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 1

İstanbul yarın okullar tatil mi? 16 Aralık Cuma için İstanbul Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Binlerce kişi bu soruların cevabını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklığının düşeceğini İstanbul hava durumu için de kar yağışı olacağını açıkladı. Peki İstanbul'da kar ne zaman saat kaçta yağacak? Valilik kar tatili kararı aldı mı? Tüm soruların cevabı ve hava durumu haberimizde...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN