Sivas valiliği okullar tatil mi? 15 Aralık okullar tatil mi? | Son dakika haberleri

Sivas valiliği okullar tatil mi? 15 Aralık okullar tatil mi? | Son dakika haberleri

Son dakika haberleri: Sivas da kar tatili bekleyen iller arasına katıldı. Yoğun kar yağışının etkisinde olan kentte 15 Aralık tatil mi? sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki Sivas Valiliği okullar tatil mi sorusuna cevap verdi mi? Sivas hava durumu ve son gelişmeleri haberimizden bulabilirsiniz...

Sivas’ta yarın yani 15 Aralık'ta okullar tatil mi? Kar yağışının etkili olduğu Sivas'ta da gözler valilik açıklamasında. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sivas için yaptığı tahmin kar yağışının süreceği yönünde. Bu nedenle Sivas Valiliği okullar tatil mi sorusu Google'da trend oldu. 

SİVAS’TA EĞİTİME ARA VERİLECEK Mİ?

Tahminlere göre Sivas’ta bugün başlayan kar yağışı hızlanacak. Perşembe günü sabah saatlerinde hafif kar yağışı bekleniyor. Ancak etkili olmayacak. Hafta sonu ise yine ilde yoğun kar yağışı olacak. Sivas’ta okullar tatil olacak mı sorusu bu nedenle sık sık soruluyor. Okulların tatil edildiği ile ilgili ne yazık ki valilikten henüz açıklama gelmedi. Valiliğin kar yağışının yoğunluğuna göre karar vermesi bekleniyor.  

Öte yandan bugün Sivas'ın 5 ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Gölova, Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Yıldızeli ilçelerinde okullar tatil edildi. 

Sivas'ta kar tatili var mı? Sivas Valiliği okulları tatil etti mi? Sorularının cevabını haberimizden ya da aşağıdaki linke tıklayarak bulabilirsiniz. 

SİVAS SON DAKİKA KAR TATİLİ HABERLERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN