Konya okullar yarın tatil mi? Konya Valiliği açıklaması | Son dakika haber (14 Aralık 2016)

Konya okullar yarın tatil mi? Konya Valiliği açıklaması | Son dakika haber (14 Aralık 2016)

Son dakika Konya haber: Konya'da okullar tatil mi? Konya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Yoğun kar yağışı nedeniyle kentteki öğrenci ve memurlar bu sorunun cevabını merak ediyor. Yarın da etkili olacak kar yağışı nedeniyle gözler hem Meteoroloji'de hem de valilikte. Son durum haberimizde.

Türkiye’yi etkisine alan kar yağışı nediniyle 20 ilde okullar tatil edildi. Konya'da da kar fena bastırdı. Peki Konya'da yarın yani 14 Aralık Çarşamba günü okullar tatil edildi mi? Bu sorunun cevabını Konya Valiliği verdi. Konya'da tatil yoğun kar yağışı ve aşırı soğuk dolayısıyla, Hadim ve Derbent ilçelerindeki bütün okullar ile Halkapınar, Yunak, Güneysınır ve Bozkır ilçelerindeki taşımalı eğitime yarın ara verildi.

KONYA’DA OKULLAR TATİL Mİ? HAVA DURUMU NASIL

Konya’da okullar tatil olacak mı? sorusunun cevabı biraz da hava durumunun nasıl seyredeceği ile ilgili. Önce hava durumuna bakalım... Konya'da bugün beklenen kar yağışının ardından 14 Aralık Çarşamba günü de yoğun kar yağışı bekleniyor. Sıcaklıkların en yüksek - 2 derece olacağı tahmin ediliyor. Perşembe günü parçalı bulutlu bir hava tahmin edilse de Cuma günü hafif kar yağışının kenti esir alacağı Meteoroloji tahminlerinde yer alıyor.

SON DAKİKA KONYA KAR TATİLİ HABERLERİ İÇİN TIKYAYINIZ

Görüldüğü gibi kar yağışı Konya'da Çarşamba günü devam edecek. Bu nedenle kar tatili ihtimali çok yüksek. Kar tatili verilen illere baktığımızda da benzer bir durum var. 

Konya'daki anlık hava durumuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

KONYA ANLIK HAVA DURUMU

Son dakika Konya haber: Konya'da okullar tatil mi? Konya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Yoğun kar yağışı nedeniyle kentteki öğrenci ve memurlar bu sorunun cevabını merak ediyor. Yarın da etkili olacak kar yağışı nedeniyle gözler hem Meteoroloji'de hem de valilikte. Valilik açıklaması için aşağıdaki linke tıklayınız:

KONYA VALİLİĞİ KAR TATİLİ AÇIKLAMASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN