Ankara'da kar bastırdı

Ankara'da kar bastırdı

Ankara'da akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşarken, Başkentliler kar topu oynamanın keyfini yaşadı. Kar yağışının etkili olması nedeniyle "Ankara'da yarın okullar tatil mi?" sorusu da gündeme geldi.

Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam etkisini gösterdi. Beyaza bürünen Başkentte, vatandaşlar kar topu oynayarak karın keyfini çıkarırken, öğrencilerin gündemine bir kez daha "Ankara'da yarın okullar tatil mi?" sorusu girdi. 

Yarın 3 derece ve kar yaşığının beklendiği Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceği kar yağışının daha da etkili olmasına bağlı. 

ANKARA HAVA DURUMU

18-12/12/ankara-hava-durumu-13-aralik.jpg

Ankara 13 Aralık hava durumuna göre kar yağışı etkili olacak. Gündüz -2 dereceye kadar düşecek hava sıcaklıları gece -11 derece. 

18-12/12/20181212_2_33896922_39836545.jpg

Başkent’te, meteorolojinin yaptığı uyarıların ardından akşam saatlerinden itibaren etkili olamaya başlayan kar, cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Kar yağışını hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise yolda yürürken zor anlar yaşadı.

Belediye ekipleri yollarda kar temizleme çalışması yaparken, sürücüler de zaman zaman ilerlemek de zorlandı. Özellikle araçlarına kış lastiği takmayan sürücülerin güçlükle trafikte ilerlediği görüldü.

18-12/12/5c115a81ae78492fcce162e5.jpg

Okulların tatil edilip edilmeyeceğine ise Valilik karar verecek. 

TATİL HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN