Antalya'nın Akdeniz açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem | Türkiye'deki Son dakika deprem haberleri

Antalya'nın Akdeniz açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem | Türkiye'deki Son dakika deprem haberleri

Antalya'nın, Akdeniz açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem kısa süreliği paniğe yol açtı. Türkiye'de meydana gelen diğer depremler de haberimizde.

Antalya, Akdeniz açıklarında meydana gelen 4.7 büyüklüğünde depremle sallandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre deprem saat 15.18’de Akdeniz açıklarında, yerin 22.5 metre altında meydana geldi.

Deprem, Antalya kent merkezi ve ilçelerde de hafif şiddette hissedildi. Depremde can ve mal kaybu yaşanmazken kısa süreliğine panik yaşandı.

TÜRKİYE'DEKİ SON DEPREMLER 

Türkiye'de ve dünyada her gün çok sayıda deprem meydana geliyor. Yeryüzündeki depremler her saniye gerçekleşmektedir. Bu depremlerin bir kısımı hiç hissedilmeyecek kadar küçük olur. Ancak teknoloji sayesinde depremin büyüklüğü ne olursa olsun kayıt altına alınebiliyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Türkiye'de son depremlerin tamamını takip ediyor ve verilerini kayıt altına alıyor. Bu verilere göre olası deprem durumlarına yönelik önlemler alınabiliyor.

Türkiye'de yaşanan depremlerin nerede ve nasıl gerçekleştiğini, büyüklüğünü, şiddetini, depremin yerin kaç km derinliğinde gerçekleştiğini alttaki linkten öğrenebilirsiniz. 

TÜRKİYE'DEKİ SON DEPREMLER

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN