AÖF kayıt yenileme ne zaman başlayacak ve ne zaman bitecek? İşte AÖF kayıt yenileme tarihleri

AÖF kayıt yenileme ne zaman başlayacak ve ne zaman bitecek? İşte AÖF kayıt yenileme tarihleri

Üniversiteyi açıktan sürdüren öğrencilerin merakla beklediği AÖF kayıt yenileme tarihlerinin ne zaman başlayacağı ve ne zaman biteceği konusu, şu dönemlerde daha çok aranır oldu. 2019-2020 dönemine ait AÖF kayıt yenileme ücreti ve tarihlerine dair bilgiler karar.com’da…

 

AÖF yaz okulu sınav sonuçlarının açıklanmasıyla yeni dönem kayıt yenileme işlemlerinin başlangıç tarihi ilgililer tarafından sıkça soruşturuluyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bünyesinde eğitimini sürdürenler, kayıt yenileme ücretlerini ve tarihlerini haberimizden öğrenebilir…

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ NE ZAMAN?

AÖF'ün akademik takviminde paylaşılan verilere göre; İktisat, Açıköğretim ve İşletme Fakülteleri 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemi 7 Ekim 2019 Pazartesi günü başlayacak, 18 Ekim 2019 Cuma günü son bulacak.

Toplam 12 boyunca devam edecek kayıt yenileme işleminin ardından, 18 Ekim 2019 Cuma günü de mazeretli kayıt yenileme işlemi yapılacak.

Kayıt yenileme işleminin ardından, Güz Dönemi Ara Sınavı 14 - 15 Aralık 2019’da, Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı da 18 - 19 Ocak 2020 tarihlerinde yapılacak.

19-09/26/aof-kayit-yenilemejpgg.jpg

KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ NE KADAR?

Kayıt yenilme ücretleri, ders seçimi esnasında alınan ders sayısına göre değişiklik göstermektedir. Bunun neticesini öğrenmek için ders seçme işlemlerine kadar beklemeniz gerekmektedir.

 DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN