Arda Turan, Galatasaray'a tarih verdi

Arda Turan, Galatasaray'a tarih verdi

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için uzun mesai harcadığı eski oyuncusu Arda Turan, sarı-kırmızılı kulüpten 1 Eylül'e kadar süre istedi. Galatasaray, Arda Turan için de Barcelona ile görüşmelerini sürdürüyor.

İspanyol devi Barcelona'da kadroya alınmayan yıldız oyuncu Arda Turan, Avrupa'da transferin tamamlanacağı 1 Eylül'e kadar Manchester Untited, İnter gibi takımlardan beklediği teklifi alamazsa Galataray formasını giyecek.

1 EYLÜL'E KADAR SÜRE

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le yaptığı son görüşmede, "Birkaç yıl daha Avrupa'da oynamak sonra da G.Saray'a dönmek istiyordum. Bana 1 Eylül'e kadar süre verin. Eğer o beklediğim teklif gelmezse G.Saray'dayım" sözünü verdi.

Galatasaray, Arda Turan için Barcelona ile görüşmelerini sürdürüyor.

CENK ERGÜN DE AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray da gündeminde olan Arda Turan için Barcelona ile görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın sportif direktör Cenk Ergün de geçtiğimiz günlerde Arda ile ilgili ''Tamamen kapanan bir şey yok. Onun da sözü var. Biz bunun mümkün olduğu kadar çabuk olmasını sağlamak istiyoruz. Şu anda Barcelona futbolcusu''ifadelerini kullanmıştı.

Igor Tudor'un kadrosunda görmek istediği Arda Turan için Galatasaray, İspanyol devine kiralama teklifinde bulundu. Ancak İspanyollar Arda'yı bonservis bedeliyle göndermek istiyor. İki ekip arasındaki görüşmelerin Türkiye'deki transfer döneminin kapanmasına kadar devam etmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN