Barcelona, Arda Turan'ı bedavaya gönderiyor

Barcelona, Arda Turan'ı bedavaya gönderiyor

Bu yaz döneminde Arda'nın Galatasaray'a transferi, Barcelona'daki durumu hala belirsizliğini korurkan hem İngiliz hem de İspanyol basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

İspanya'da yayınlanan Sport gazetesi, Barcelona'nın Arda Turan'ın bonservis bedeli almadan takımdan gönderebileceğini iddia ederken, İngiliz basını da Arda'nın gideceği takımın Manchester United olabileceğini yazdı.

Transferde darbe üstüne darbe alan elinden çıkarmak istediği oyuncuları da satamayan Barcelona'nın radikal kararlar alacağı öne sürüldü.

34 milyon euro'ya Atletico Madrid'den transfer edilen Arda Turan'a talip bulamayan Katalan ekibinin oyuncuyu ayrılmaya ikna edemediği biliniyor. Ancak habere göre Barcelona artık Arda istese de istemese de oyuncuyla yollarını ayıracak.

17-08/25/599fd854ae78492794fd3c45.jpg

Valverde'nin forma vermeyeceğini açıkladığı Milli futbolcu eğer gitmeyi kabul etmezse oyuncunun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetme yoluna gidebileceği öne sürüldü. Gazete, Arda Turan'ın her seferinde 2020'ye kadar olan sözleşmesini hatırlatarak takımda kalmak için ısrar etmesi üzerine Barcelona'nın Arda Turan'ın elindeki bu kozu almak için sözleşme feshine gidebileceğini yazdı.

BONSERVİS ÖDEMEDEN GÖNDERİLECEK

Barcelona'nın uygulamaya koymayı planladığı diğer bir yöntem de oyuncuyu bonservis almadan bir takıma göndermek. Nitekim İngiliz basını Manchester United'ın Arda Turan'ın bonservis ödemeden sadece maaşını karşılamak suretiyle transfer edebileceğini yazdı.

17-08/25/599fd7e6ae78492794fd3c40.jpg

Öte yandan Barcelona, Arda Turan'ın antrenmanlara çıkmasına engel olma hakkına sahip değil. Çalışma haklarının ihlali büyük cezalar getirdiğinden Arda Turan takımın geri kalanıyla birlikte antrenmanlarına devam edebilecek. Ancak habere göre artık forma giymesi mümkün değil.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN