İsmail Kartal'a veda edecek Fenerbahçe'de ibre yine Portekizli hocaya döndü! Tam bir kupa canavarı

İsmail Kartal'a veda edecek Fenerbahçe'de ibre yine Portekizli hocaya döndü! Tam bir kupa canavarı

Sezona 4 kupa hedefiyle başlayan Fenerbahçe, sezonun sonuna yaklaşırken elinde sadece Süper Lig kaldı ve bu turnuvada da lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde. Teknik direktör İsmail Kartal ile gelecek sezon devam edilmemesine kesin gözüyle bakılırken yeni sezon için Portekizli hocanın takımın başına geleceği iddia edildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrolarından birine sahip olmasına rağmen oynattığı futbol ve oyuncu seçimleriyle özellikle son haftalarda yoğun eleştirilere maruz kalan İsmail Kartal, sarı-lacivertli takımla serüvenin sonuna geliyor.

FENERBAHÇE'NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM OLACAK?

Başkan Ali Koç, Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçimi öncesi her ne kadar aday olmayacağını açıklasa da ortaya atılan son iddia büyük ses getirdi. Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa aday olmaya hazırlanan Ali Koç bu kez teknik direktör konusunda çok dikkatli davranacak ve İsmail Kartal'ın koltuğunu Jose Mourinho'ya devredecek.

KUPA KOLEKSİYONCUSU HOCA FENERBAHÇE'YE GELİYOR

Medyatava'da yer alan habere göre, AS Roma ile Konferans Ligi'ni kazandıktan sonra ligdeki kötü gidişatın ardından görevine son verilen Jose Mourinho, Ali Koç ile görüşmesinde Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı. Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri elinin tersiyle iten ve sarı-lacivertli ekipte çalışmaya sıcak baktı.

Kariyerinde onlarca kupa kazanan Jose Mourinho, 16 Ocak 2024 tarihinden bu yana takım çalıştırmıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN