Çıldır’da atletizm yarışması ve satranç turnuvası yapılacak

Çıldır’da atletizm yarışması ve satranç turnuvası yapılacak

Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından atletizm yarışması ve ilk okullar arası satranç turnuvası düzenlenecek

Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Adnan Korkut yapmış olduğu açıklamada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle geleceğimiz olan çocuklarımızın hayatlarını sağlıklı geçirmeleri, zararlı alışkanlıklardan arınması ve başarılı sporcuların tespit edilerek Türk sporuna kazandırılması için 12-13 Nisan tarihleri arasında atletizm (kros) yarışması ve ilkokullar arası karma satranç turnuvası yapılacaktır. Atletizm yarışması ve satranç turnuvasında dereceye giren sporculara ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Çıldır Kaymakamlığı ve Çıldır Belediye Başkanlığınca verilecektir” dedi.

ARDAHAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN