Aslıhan Doğan, Arda Turan'ı hala unutmadı

Aslıhan Doğan, Arda Turan'ı hala unutmadı

Uzun süre önce ayrılma kararı alan Arda Turan ve Aslıhan Doğan hakkında yeni haberler magazin dünyasında ortaya çıkmaya başladı. Aslıhan Doğan, kolundaki dövmeleri teker teker silerken, Arda Turan'ın doğum günü yazan dövmeye kıyamadı.

Barcelona’da  top koşturan, milli futbolcu Arda Turan ile 2 yıllık ilişkilerini 2,5 ay önce bitiren Aslıhan Doğan, dövmelerini sildirmek için düğmeye bastı. Vatan gazetesinde yer alan habere göre, Arda Turan’ın doğum tarihini koluna dövme yaptıran ve bu yüzden pişman olduğu konuşulan Doğan, “Eski aşkınız için yaptırdığınız dövmeyi sildirdiniz mi?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Daha gençken yaptırdığım dövmelerim vardı. 3 senedir onları sildirmek için uğraşıyorum. Her birini sildirmek 9 seans sürüyor. Onun dışında koluma kazıttığım tarihlerin hepsi duruyor. Bu aralar gündemimde onları sildirmek yok.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN