Aslıhan Hatun nasıl öldü? Diriliş Ertuğrul - Aslıhan Hatun kimdir?

Aslıhan Hatun nasıl öldü? Diriliş Ertuğrul - Aslıhan Hatun kimdir?

Aslıhan Hatun nasıl öldü ve tarihte Aslıhan Hatun kimdir? sorusu Diriliş dizisinden sonra sosyal medyada gündem oldu. Aslıhan Hatun hayatı nasıl geçmiştir? Diriliş Ertuğrul dizisinde yer alan Aslıhan Hatun hayatı ve ölümü ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

Aslıhan Hatun nasıl öldüğü sosyal medyada gündem oldu. Diriliş fenomenleri Aslıhan Hatun kimdir sorusunun yanıtını ararken gerçek hayatta da düğününde zehirlenip zehirlenmediğini de merak etti. Dizide Aslıhan Hatun karakterini Gülsim Ali İlhan canlandırıyor. Aslıhan Hatun hayatı ve ölümü ile merak edilirken gerçekte var mı yok mu , düğün gecesi zehirlendi mi yoksa zehirlenmedi mi? işte tüm bu bilimnmezlerin yanıtı ve haber detaylar... 

Aslıhan Hatun nasıl öldü sorusunun yanıtı Diriliş dizisinde nasıl verildi ise öye de ölmüştür. Tarihçiler Aslıhan Hatun kimdir sorusunu yanıtlarken düğün gecesi Sadettin Köpek tarafın zehirlendiğininde altını çiziyorlar. Peki Aslıhan Hatun neden zehirlendi? İşte konu hakkındaki tüm detaylar haberimizde...

18-04/05/aslihan-hatun-kimdir.jpg

ASLIHAN HATUN KİMDİR? 

Aslıhan Hatun nasıl öldü VE Aslıhan Hatun kimdir sorusunun yanıtı: Aslıhan Hatun Çavdar obasının beyi olan Candar Beyin kızıdır. Aslıhan Hatunun abileri Ural ve Aliyar'dır. Ural tarihte Ertuğrul'a zorluk çıkartan birisi olarak biliniyor. İlerleyen dönemlerde Aslıhan Hatun'un Turgut Alp ile evleneceği bu durumda Saadettin Köpek'in onları düğün gecesinde zehirlediği iddia ediliyor.

Aslıhan Hatun ve Turgut Alp tarihte evlenmedikleri yönünde bilgiler bulunmaktadır. Aslıhan Hatun'un bu tavır ve tutumları karşısında onu bizzat öldürten ve ölüm fermanını veren isim Saadettin Köpek'tir. Saadettin Köpek dönemin hatunlarından birine Aslıhan Hatun'un ölmesi gerektiğini ve bununda ancak zehirlenme ile olacağını söyler. Aslıhan Hatun nasıl öldü sorusunun yanıtı ne yazık ki zehirlenerek ölmüştür.

18-04/05/gulsim-ilhan-ali.jpg

GÜLSÜM ALİ İLHAN KİMDİR?

aslıhan Hatun kimdir sorusuna Bulgar göçmeni Gülsüm ali İlhan'dır. 2012 senesinde oyunculuk kariyerine adım atan Gülsim İlhan Ali Türkçe, Japonca, İngilizce ve Bulgarca dillerini bilmektedir. Bulgaristan Super Model yarışmasında Ford güzeli seçilen Gülsim İlhan Ali ilk oyunculuk deneyimini Son Yaz Balkanlar isimli dizi ile gerçekleştirmiştir.

Daha sonra Hanım Köylü dizisinde İlkgün karakterini canlandırmıştır. En son rol aldığı Diriliş: Ertuğrul dizisinde ise Aslıhan karakterini canlandırmaktadır. Aslen Bulgaristan göçmenidir ve Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN