Astana 9 gün önceden İstanbul'a geldi

Astana 9 gün önceden İstanbul'a geldi

Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında Avrupa Ligi'ne gidecek takımı belirleyecek olan Galatasaray-Astana karşılaşması için Kazak ekibi, 9 gün önce İstanbul'a geldi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki son grup maçında Arena'da ağırlayacağı Astana'dan 1 puan dahi alsa UEFA Avrupa Ligi'ne kalacak. Ancak Kazak ekibi de bu karşılaşmaya iddialı hazırlanıyor. Grubun sürpriz takımı, maç için tam 9 gün önce İstanbul'a geldi.

"Hamzaoğlu'nun gönderilmesine şaşırdım"

Sabah'ın haberine göre geçmişte Fenerbahçe'de futbol oynayan Astana Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, zorlu mücadele öncesi şunları söyledi:

"İşimizi ciddiye alıyoruz. Saat farkına ve normal çime alışmak için 9 gün önce İstanbul'a geldik. Olimpiyat Stadı'nı kiraladık. Galatasaray'ı uzun süredir takip ediyoruz ama hoca değişikliğine şaşırdık. Hamza Hamzaoğlu başarılı bir isimdi. Mustafa Denizli'yi de tanıyorum ama Hamzaoğlu'nun bu başarılı tabloda gitmesini anlamsız buldum.

"Fenerbahçe, Galatasaray'dan daha tehlikeli"

Türk futbolunu yakından takip ediyorum. Galatasaray'ı yenersek, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşmak istemem. Çok yıldızları var. Galatasaray ile oynamak Fenerbahçe'den daha iyi denilebilir. Çünkü Fenerbahçe'de oyuna etki edebilecek isim sayısı, Galatasaray'dan daha fazla.

"Kazanmak için oynayacağız"

Kazakistan'daki maçta Galatasaray ilk yarı iyi, ikinci yarı kötüydü. Bunun nedeni fizik olarak zayıf kalmalarıydı. Son maçlarda bu kadar puan kaybının bir sebebi de fiziksel eksikleri olsa gerek. Biz Arena'daki maçta takım olacağız ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Belki onlar bizden daha güçlüler ama kazanmamız için takım oyunu oynamamız yeterli."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN