Behzat Uygur Hamza Hamzaoğlu'nun yeni takımını açıkladı

Behzat Uygur Hamza Hamzaoğlu'nun yeni takımını açıkladı

Ünlü tiyatrocu Behzat Uygur, Hamza Hamzaoğlu'nun yeni takımınının Bursaspor olduğunu belirtti.

Galatasaray'daki görevine son verilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yeni bir takımın başına geçip geçmeyeceği merakla beklenirken, özellikle Trabzonspor ve Bursaspor'un isimleri geçiyordu.

Bursaspor'dan resmi bir teklif almadığını ancak dolaylı yollardan, 'Gelir misin?' şekilde sorular aldığını belirten Hamzaoğlu için flaş bir iddia geldi.

Ünlü tiyatrocu Behzat Uygur twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Bursaspor'un Hamza Hamzaoğlu ile anlaştığını ancak, Türk Telekom Arena'da Cuma günü Galatasaray ile Bursaspor'un maçı olduğundan dolayı, yeni takımınının başına daha sonra geçeceğini söyledi.

Behzat Uygur açıklamasında, "Hamza Hoca, Galatasaray maçından sonra Bursaspor'da.. Bu maçta olmam doğru olmaz Galatasaray a zarar verir demiş? (gizli duyum)" ifadelerini kullandı.

15-12/03/031449140200.jpgBehzat Uygur'un paylaşımı çok dikkat çekti. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN